It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Olemme toimineet alalla 10 vuotta ja juhlistamme sitä antamalla 30% alennuksen

Lokakuu on tärkeä kuukausi Karaoke Versio palvelussa Juhlimme 10v synttäreitä !

Kymmen vuotta on pitkä aika, mutta silti tuntuu kuin olisimme juuri aloittaneet musiikkiseikkaulumme, jossa tavoitteemme on ollut jatkuva kehitys. Kymmenessä vuodessa olemme tulleet saavuttaneet ykkössijan Kustomoituja Taustoja myyjänä!

Siitä lähtien kun musiikin lataaminen tuli suosituksi, olemme olleet olemassa ja voimme ylpeänä todeta että sivustollamme käy päivittäin tuhansittain vierailijoita ympäri maailman. Olemme myös hyvin tyytyväisiä että laatu on säilynyt loistavana koko toimintamme ajan. Uskollisten asiakkaittemme johdosta tiimimme on kasvanut ja erikoistunut vuosien varrella. Teemme yhteistyötä monien tuotantostudioiden kanssa ja tarjoamme asiakkaillemme tänä päivänä yli 75,000 huippulaatuista laulua.

Juhlistaaksemme tätä ja kiittääksemme asiakkaitamme, tarjoamme 30% alennuksen koko lokakuun ajan koko sivustollamme. Klikkaa alla olevaa linkkiä tai käytä koodia HAPPY10 maksun yhteydessä.

Lupaamme myös seuraavan kymmenen vuoden ajan tuottaa korkealaatuista huippumusiikkia joka vastaa sinun tarpeitasi. Lausumme vielä ison Karaoke Versio KIITOKSEN (kertaa 10) tuestasi vuosien aikana . Pysythän kyydissämme myös seuraavat 10 vuotta!

Jatka lukemista

Higher, Michael Bublé's last album, is already available on Karaoke Versio

Worthy heir to the jazz singers of the 1950s, Canadian artist Michael Bublé just released his new solo album Higher. A...

From « Don't Go Breaking My Heart » to « Cold Heart », Elton John still knows how to make us feel alive!

Iconoclastic artist, composer of timeless ballads and creator of hits that became classics, Sir Elton John has lived...

Cover songs for weddings? the answer is "yes"!

Soul, Rock, Pop, Movie score… Playing the right music at the right time is the magic formula to rock any wedding...


Ole ensimmäinen joka kommentoi tätä
Kirjaudu sisään antaakseesi vastauksen.