It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

12 vuotta musiikkia Karaoke Versio palvelussa

Lokakuu on erikoinen aika Karaoke Versio palvelussa: me vietämme 12:a syntymäpäivää! Aloitimme vuonna 2005 ja sivustollamme on yhä laajin valikoima studio luokan instrumentaalimusiikkia sekä tuotteita ja palveluita joita kukaan muu ei tähän mennessä ole tuottanut (esimerkkinä meidän Kustomoidut taustat) !

Nyt on muistojen Lokakuu!

Tapahtui vuonna 2005...

Vuonna 2005, Mariah Careyllä oli listahitti We Belong Together. Lauluryhmä Destiny's Child (Beyoncén ensimmäinen ryhmä) ilmoitti hajoamisaikestaan ja Justin Bieberiä ei vielä tunnettu YouTubessa (joka muuten oli juuri silloin aloittanut palvelunsa).

Ranskalainen duo Daft Punk julkaisi kolmannen albuminsa Human After All. Ja Coldplay jatkoi hittikavalkaadiaan albumillaan X&Y. Live 8, keräyskonsertti Afrikan ja muiden köyhien maiden puolesta lähetettiin yli 10 maahan. Siellä esiintyivät mm. Pink Floyd, Mariah Carey, U2 ja monia muita.

Entä sitten Karaoke Versio palvelu?

12 vuotta sitten julkaisimme ensimmäiset laulumme! Siitä lähtien meno on jatkunut pysähtymättä ja viikottain olemme lisänneet huippuhittejä sekä klassikoita. Tässä lyhyt katsaus mitä olemme saaneet aikaan 12 vuodessa.

Olemme saaneet kaiken tämän aikaan viimeisen 12 vuoden aikana, mutta emme koskaan olisi pystyneet siihen ilman teidän tukea, palautetta ja innostusta. Iso kiitos ja hyvää 12:a syntymäpäivää Karaoke Versio palvelu!


Jatka lukemista

Higher, Michael Bublé's last album, is already available on Karaoke Versio

Worthy heir to the jazz singers of the 1950s, Canadian artist Michael Bublé just released his new solo album Higher. A...

From « Don't Go Breaking My Heart » to « Cold Heart », Elton John still knows how to make us feel alive!

Iconoclastic artist, composer of timeless ballads and creator of hits that became classics, Sir Elton John has lived...

Cover songs for weddings? the answer is "yes"!

Soul, Rock, Pop, Movie score… Playing the right music at the right time is the magic formula to rock any wedding...


Ole ensimmäinen joka kommentoi tätä
Kirjaudu sisään antaakseesi vastauksen.