It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Kuinka laulu tuotetaan? Me kerromme koko prosessin!

Tiesitkö, että juuri sinä, rakas Karaoke Versio jäsen, autat meitä valitsemaan laulut jotka lisäämme luetteloomme? Tutustutaan koko prosessiin mitä tapahtuu laulun ehdottamisesta sen lopulliseen valmistumiseen!

1. Ehdota laulua

Ennen kuin laulu voidaan tuotaa, jonkun pitää ehdottaa sitä. Voit tehdä sen täällä lisäämällä laulun nimen ja artistin.

2. Äänestys

Kaikki Karaoke Versio yhteisön jäsenet voivat äänestää laulua jota on ehdotettu. Mitä enemmän joku tietty laulu saa ääniä, sen todennäköisemmin se tullaan julkaisemaan palvelussamme. Jos sinulla on ystäviä yhteisössämme, pyydä heitä myös äänestämään haluamasi laulun puolesta. Löydät tuotantoon menossa olevat laulut täältä.

3. Tuottajan valinta

Kun ehdotettu laulu on saanut tarpeeksi ääniä (satoja ääniä), valitsemme yhteistyökumppaneistamme studion. Teemme yhteistyötä yli 30 studion kanssa yli 12 maassa, jotta saamme parhaan tuotannon juuri kyseiselle kappaleelle (jos haluamme esimerkiksi tuotaa country kappaleen, meillä on tuottaja Nashvillessä tätä varten). Kaikki tuottajastudiomme ovat tarkkaan valittu ja läpikäyty.

4. Laaduntarkkailu

Olemme hyvin tarkkoja, että kappale jonka julkaisemme on mahdollisimman samankuuloinen kuin alkuperäinen ja että se on laadullisesti erittäin korkea ilman mitään kompromisseja. Tiimimme on joka päivä yhteydessä tuottajiimme jotta paras laatu varmistuisi.

5. Kerätty informaatio

Tämän lisäksi etsimme tuotannossa olevasta laulusta kaiken mahdollisen tiedon; tähän kuuluu musiikillinen ja tekninen info (laulun rakenne, soinnut, sanat, jne.) sekä myös tallennustiedot, julkaisijat, tuottajat sekä artistit.

6. Laulujen lisääminen sivustolle

Valmiit laulut lisätään sitten sivustolle laulu -tai instrumentaalitaustoina sekä kustomoituina taustoina (erilliset raidat instrumenteille sekä laululle) MP3 muodossa.

7. Sanojen synkronointi sekä Karaoke Videon luonti

Seuraavaksi tiimimme tekee laulusta Karaoke videon. Tähän kuuluu taustaefektien ja kuvien luonti ja laulunsanojen synkronointi musiikkiin.

Mitään ylläolevasta ei tapahtu, ellemme saa lauluehdotusta sinulta! Kiitos ehdotuksistasi Karaoke Versio palveluun, jossa on nyt jo yli 75,000 laulua


Jatka lukemista

Higher, Michael Bublé's last album, is already available on Karaoke Versio

Worthy heir to the jazz singers of the 1950s, Canadian artist Michael Bublé just released his new solo album Higher. A...

From « Don't Go Breaking My Heart » to « Cold Heart », Elton John still knows how to make us feel alive!

Iconoclastic artist, composer of timeless ballads and creator of hits that became classics, Sir Elton John has lived...

Cover songs for weddings? the answer is "yes"!

Soul, Rock, Pop, Movie score… Playing the right music at the right time is the magic formula to rock any wedding...


Ole ensimmäinen joka kommentoi tätä
Kirjaudu sisään antaakseesi vastauksen.