It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Kokeile instrumentaali versiota!

Hyvin menestyneen albumin, The Truth About Love (myydyimpiä levyjä julaisuviikollaan), jälkeen Pink on ollut radioiden soittolistoilla taas viimeiset pari viikkoa uuden singlensä, Try kanssa.

Try on samalla surullinen että toiveikas kappale pettämisestä, joka on muuten hänen uuden albuminsa keskeinen teema.

Musiikkivideolla on alkuperäinen koreografia ja hidas mutta voimakas rytmi. Kaiken kaikkiaan Pink tuntuu olevan loistovedossa jälleen.

Try tunnetuksi tekemä Pink on jo saatavilla instrumentaali MP3 sekä taustana Karaoke Versio (mainittakoon erityisesti komppikitara, joka on todella hyvä oppimateriaali aloittelijoille).

Tutustu instrumentaali karaokeversioon Try tunnetuksi tekemä Pink

Onnellista Uutta Vuotta!

Haluamme kiittää mukanaolostasi vuonna 2012!

Viime vuosi on ollut hieno Karaoke Versiossa ja olemme ylpeitä saavuttaessamme 35000 instrumentaaliesitystä webbisivullamme. Aiomme tehdä vielä paremmin vuonna 2013, monin tulossa olevin parannuksin ja päivityksin.

Musiikkipuolella sekä Skyfall että Call Me Maybe tunnetuksi tekemä Adele ja Carly Rae Jepsen ovat olleet edelläkävijöitä 2012! Katso suosituimmat ehdotukset saadaksesi selville mikä on johtava suuntaus.

Toivomme, että olet mukanamme taas vuonna 2013 ja toivomme sinulle kaikkea hyvää!

Adrien, Alex, Amandine, Bart, Fabien, Gael, Greg, JB, Loic, Mickael, Matthias, Noemie, Nico, Philip, Romain, Ruddy, Simon sekä kaikki osaajat kulissien takana, jotka ovat edistämässä Karaoke Version pysymistä instrumentaalimusiikin websivustona numero #1.

Arkistot