It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Ja se kaikki alkoi...

Karaoke ("tyhjä orkesteri") on Japanilainen keksintö vuodelta 1969.

Daisuke Inoue, joka oli siihen aikaan liikemies, pyydettiin laulamaan ja esiintymään erääseen esitykseen. Koska hänen aikataulunsa oli hyvin tiukka, mies päätti kehittää koneen joka soittaisi ja laulaisi hänen puolestaan.

Samainen laite pystytettiin vuonna 1971 useaan baariin Kobessa ja sen suosio oli valtava.

Nyt 40 vuodessa, karaokesta on tullut instituutio ja olennainen osa Japanilaista DNA:ta, mutta se on myös laajentunut kaikkialle maailmaan (vaikkakin jokaisella maanosalla on oma tapansa karaoken kokemiselle).

Alussa karaokekoneet perustuivat 8-raita tekniikkaan, mutta nykyään tekniikka on hieman muuttunut ja karaoken laulamisesta on tullut käyttäjäystävällisempää ja hauskempaa. Iso kiitos kuuluu online karaoke palveluun joka on saatavissa kaikkiin laitteisiin (tietokoneet, tabletit, älypuhelimet...).

Times Lehti on vuonna 1999 antanut karaoken keksijälle, joka ei silloin ymmärtänyt patentoida keksintöään arvonimen "kaikkien aikojen vaikutusvaltaisin Aasialainen henkilö".

Helmikuun rakkauden nuotit...

Helmikuun puoliväli on yleensä rakkaudentunnustusten aikaa.

Tarvitsetko ideoita yllättäksesi hänet? Olemme tehneet listan herkkiä soolo sekä duettolauluja jotka sopivat täydellisesti tällaisiin herkkiin hetkiin.


Toivotamme hyvää ystävänpäivää ja paljon nuotteja rakkaudella !

Uutta: Tutustu uuteen "Ääneni" sivuun

Ilolla ilmoitamme että olemme avanneet tilillesi uuden välilehden "Ääneni".

Yhdellä vilkaisulla, näet kaikki kappale ehdotuksesi, emailisi ja antamasi äänet. Seuraa miten ja koska kappaleet joita odotat kehittyvät, ja koska ne valmistuvat. Ole täysin ajan tasalla uusimpien julkaisujen kanssa!



Tutustu uuteen "Ääneni" sivuun jossa näet antamasi kapple ehdotukset sekä äänet.

Arkistot