It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Yhteenveto ajanjaksosta Syyskuu 22, 2014

Olemme lisänneet Lovers on the Sun, Glorious ja Fairytale Gone Bad (Acoustic) 43 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä David Guetta, The Pierces, tai Sunrise Avenue.

Yhteenveto ajanjaksosta Syyskuu 08, 2014

Olemme lisänneet Changing, Beachin' ja Afire Love 39 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Sigma, Jake Owen, tai Ed Sheeran.

Yhteenveto ajanjaksosta Syyskuu 01, 2014

Olemme lisänneet Thinking Out Loud, Le cœur volcan ja Sing Sing Song 45 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Ed Sheeran, Isabelle Boulay, tai Claude Nougaro.

Opi taustalaulamisen tekniikat

Ellet ole vielä huomannut, olemme julkaisseet erittäin opettavaisen artikkelin jossa perehdytään taustalaulun ja harmonioiden teoriaan (jota usein käyttivät mm. Simon & Garfunkel tai The Beach Boys).

Tämä on ensimmäinen julkaisumme näin lomien jälkeen. Kun luet teoria-osuuden sekä vähän harjoittelet voit nopeastikin oppia taustalulun salaisuudet.

Tutustu saatavilla oleviin duettoihin joista löytyy paljon lauluja minkä mukana harjoitella. Ennen kuin huomaatkaan pystyt kehittämään omat harmoniat melkein lauluun kuin lauluun!

Yhteenveto ajanjaksosta Elokuu 25, 2014

Olemme lisänneet It Ain't Yours To Throw Away, All About That Bass ja Au revoir 24 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Nashville, Meghan Trainor, tai Mark Forster.

Arkistot