It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Yhteenveto ajanjaksosta Huhtikuu 20, 2015

Olemme lisänneet One Last Time, Back Home ja One Last Time (Attends-moi) 30 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Ariana Grande, Fritz Kalkbrenner, tai Kelly Clarkson.

Yhteenveto ajanjaksosta Huhtikuu 13, 2015

Olemme lisänneet Historia de un amor, Sea of Heartbreak ja Boston Rose 45 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Cesária Évora, Johnny Cash, tai Mike Denver.

Ammattlaisohjeita: aloita oikealla nuotilla

Niin kuin urheilijoiden, myös laulajien pitää saada "hyvä lähtö" kisassa. Jos lähtö on huono, se voi johtaa kaikenlaisiin ongelmiin myöhemmin.

Auttaaksemme tässä asiassa, ovat asiantuntijamme keränneet yhteen ohjeita jolla laulaminen parhaiten lähtee käyntiin.

Vieraile blogissamme ja lue koko artikkeli aiheesta. Voit myös jakaa kokemuksesi siellä ja auttaa muita saamaan lentävän lähdön - täysin vireessä!

Yhteenveto ajanjaksosta Maaliskuu 30, 2015

Olemme lisänneet Wayfaring Stranger, On s'en va ja I Feel Free 29 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Ed Sheeran, Shy'm, tai Cream.

100 vuotta Billie Holidayta

Jazz mestari, Billie Holiday, jonka oikea nimi on Lady Day referenssinä Holy Maryyn, Täyttäsi 100 vuotta tässä kuussa.

Hänen vanhempansa eivät olleet valmiita hoitamaan lastaan kun hän syntyi huhtikuun 7 päivä 1915 Baltimoressa. Laulaja kertoo lapsuudestaan elämänkerrassaan Lady Sings the Blues.

Arkistot