It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Yhteenveto ajanjaksosta Helmikuu 20, 2017

Olemme lisänneet Solid Rock, Sexual ja Square Hammer 48 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Goanna Band, Neiked, tai Ghost (band).

Yhteenveto ajanjaksosta Helmikuu 13, 2017

Olemme lisänneet Despacito, Cowboy Hat ja Runaway 50 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Luis Fonsi, Jon Pardi, tai Gary Allan.

Yhteenveto ajanjaksosta Helmikuu 06, 2017

Olemme lisänneet Sexbomb, Castle on the Hill ja So Good 43 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Helene Fischer, Ed Sheeran, tai Louisa Johnson.

Yhteenveto ajanjaksosta Tammikuu 30, 2017

Olemme lisänneet Reminder, How Far I'll Go ja La Belle et la Bête 34 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä The Weeknd, Vaiana, tai Garou.

3 haastetta (ja ratkaisua) bändissä/ryhmässä soittamiseen

Jammailu Sessio voi olla mukavaa ja avata uusia näkymiä musiikillisesti, mutta jos haluat että bändisi ottaa maksimaalisen hyödyn harjoitusajasta, voi olla joskus haastavaa saada kaikki ryhmän jäsenet ajattelemaan samalla tavalla.

Tässä on kolme eri ongelmaa mitä saatat kohdata soittokavereiden kanssa sekä helppoja tapoja ratkaista ne.

Haluatko ehdottaa laulua? Lue mitä asiasta pitää tietää ensin!

Joka päivä, Karaoke Versio palvelu saa ehdotuksia uusiksi lauluksi. Teemme parhaamme toteuttaaksemme toiveenne ja tähän päivään mennessä olemme toteuttaneet 75,000 laulupyyntöä! Mutta millainen prosessi tämä on? Mitkä pyynnöt valitaan ja mitkä toteutetaan ensin?

Tässä kaikki mitä sinun pitää tietää pyytäessäsi uutta laulua Karaoke Versio palveluun.

Arkistot