It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Yhteenveto ajanjaksosta Maaliskuu 20, 2017

Olemme lisänneet Noir c'est noir (Live Rester Vivant Tour), Skóra ja Giants 49 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Johnny Hallyday, Aya RL, tai Take That.

Yhteenveto ajanjaksosta Maaliskuu 13, 2017

Olemme lisänneet How Far I'll Go (Auli'i Cravalho), Ein Teil von mir ja Wybaczam Ci 59 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Vaiana, Christina Stürmer, tai Agnieszka Chylińska.

5 Karaoke Versio asiakaspalvelun eniten kysyttyä kysymystä.

Jos olet koskaan kirjoittanut Karaoke Versio palveluun, olet varmaankin ollut yhteydessä asiakaspalvelumme unelmatiimiin; Noémieen ja Annieen (lue artikkeli Noémiesta). Päivittäin he saavat tusinoittain meilejä maailman joka kolkasta. Tässä on lista useimmiten kysytyistä kysymyksistä.

Yhteenveto ajanjaksosta Helmikuu 27, 2017

Olemme lisänneet September Song, She's Strange ja This Is Gospel 53 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä JP Cooper, Cameo, tai Panic! At the Disco.

Opi käyttämään ääntäsi

Ääni, niin kuin muutkin soittimet on monitahoinen instrumentti. Sen kanssa pitää tehdä paljon töitä. Hyvät laulajat ja puhujat hallitsevat instrumenttinsa ja osaavat käyttää sitä vangitakseen yleisön huomion.

Tässä artikkelissa saamme vinkkejä Carole Chabryltä, joka on monia palkintoja voittanut laulaja ja äänen käytön opettaja. Hän antaa tärkeitä vinkkejä kuinka opit paremmin puhumaan ja käyttämään ääntäsi julkisissa tilaisuuksissa.

Valokeilassa Karaoke Version oma kaveri: Nico

Vaikka hän ei soita mitään instrumenttia, Nico, meidän jokapaikanhöylämme, viettää päivänsä kuunnellen musiikkia. Täten hänellä on aika hyvä näkemys Karaoke Versio 75,000 laulun luetteloon sekä mitä se sisältää.

Tutustu Nicoon vähän paremmin ja saat tietää mistä musiikista hän pitää ja mitä hän suosittelee.

Arkistot