It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Yhteenveto ajanjaksosta Huhtikuu 17, 2017

Olemme lisänneet Five O'Clock World, Dream On ja Rainbow High 33 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä The Vogues, Amy Macdonald, tai Evita (musical).

Yhteenveto ajanjaksosta Huhtikuu 10, 2017

Olemme lisänneet New World in the Morning, Nancy Mulligan ja Seven Days 61 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Roger Whittaker, Ed Sheeran, tai Sting.

Yhteenveto ajanjaksosta Huhtikuu 03, 2017

Olemme lisänneet Historia de un amor, Angel Fingers ja Cry! Cry! Cry! 69 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Zaz, Wizzard, tai Johnny Cash.

Miten musiikin kuuntelu vaikuttaa aivoihimme

Vaikka kuuntelisimme musiikkia passiivisesti ja enemmänkin rentouttavassa mielessä, musiikin kuuntelulla on iso vaikutus olemukseemme. Kuuntelit sitten musiikkia treenin aikana tai vaikkapa lepohetken aikana, musiikki auttaa aivoja työskentelemään täydellä teholla!

Musiikkia meidän eläimille

Ihmisen paras ystävä on koira, mutta miten meidän kuuntelema musiikki vaikuttaa niihin? Kun lemmikkien lukumäärä kasvaa maailmassa koko ajan ja lemmikit ovat nykyään kuin perheenjäseniä, on hyvä tietää miten kuuntelemamme musiikki vaikuttaa lemmikkien mielenlaatuun.

Yhteenveto ajanjaksosta Maaliskuu 27, 2017

Olemme lisänneet Shape of You, Tatusia ja Dom 45 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Boyce Avenue, Elektryczne Gitary, tai Krzysztof Klenczon.

Arkistot