It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Yhteenveto ajanjaksosta Helmikuu 19, 2018

Olemme lisänneet Luck Be a Lady, Amoreunicoamore ja El baño 42 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Seal, Mina, tai Enrique Iglesias.

Yhteenveto ajanjaksosta Helmikuu 12, 2018

Olemme lisänneet Lump, Le vieux du bas-du-fleuve ja Gabrielle 25 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä The Presidents of the United States of America, Gaston Mandeville, tai Thomas Dutronc.

Yhteenveto ajanjaksosta Helmikuu 05, 2018

Olemme lisänneet Salope !, IDGAF ja Big Empty 34 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Bigflo & Oli, Dua Lipa, tai Stone Temple Pilots.

Hengittäminen pallean kautta

Olet varmaan kuullut sanonnan "laula koko sielullasi." Tämä voidaan ymmärtää kahdella tavalla; anna kaikkesi laulaessasi, tai; laula koko kehollasi.

Laulamisen laatu riippuu paljolti hengityksestä ja tarkoitus ei ole käyttää pelkästään kehon yläosaa. Hengityksen hallitseminen on ensimmäinen askel laulamisen oppimisessa.Tästä syystä hengityksen tekniikkaan on tärkeä tutustua ja varsinkin palleahengitykseen laulaessa.

Yhteenveto ajanjaksosta Tammikuu 29, 2018

Olemme lisänneet Retiens la nuit, Flüsterton ja The Champion 35 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Benjamin Biolay, Mark Forster, tai Carrie Underwood.

Mitä on paranneltu laulu?

Laatu on tärkeä osa Karaoke Versio palvelussa. Asiakkaiden antaman palautteen johdosta, kehitämme ja parannamme laululuetteloamme koko ajan. Vuonna 2017 lisäsimme 2,780 laulua luetteloomme ja paransimme 942 laulua. Jos olet osanut laulun ja siitä on julkaistu myöhemmin paranneltu versio, voit ladata parannellun version ilmaiseksi oman tilisi kautta!

Arkistot