It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Yhteenveto ajanjaksosta Maaliskuu 19, 2018

Olemme lisänneet Golden Years, Eva ja God's Plan 24 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä David Bowie, Lisandro Cuxi, tai Drake.

Yhteenveto ajanjaksosta Maaliskuu 12, 2018

Olemme lisänneet Kilimandscharo (Neuaufnahme), Wild Hearts Can‘t Be Broken ja Die Gefühle sind frei 36 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Andrea Berg, Pink, tai Roland Kaiser.

Kuinka laulu tuotetaan? Me kerromme koko prosessin!

Tiesitkö, että juuri sinä, rakas Karaoke Versio jäsen, autat meitä valitsemaan laulut jotka lisäämme luetteloomme? Tutustutaan koko prosessiin mitä tapahtuu laulun ehdottamisesta sen lopulliseen valmistumiseen!

Yhteenveto ajanjaksosta Maaliskuu 05, 2018

Olemme lisänneet She Loves Control, L'amore esiste ja Chanteur malheureux 26 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Camila Cabello, Francesca Michielin, tai M. Pokora.

Etuja mitä saat Karaoke Versio jäsenenä

Karaoke Versio jäsenenä et saa vain pääsyä valtavaan laululuetteloomme 74,000 jossa on erittäin laadukkaita versioita uusista hiteistä sekä klassikkokappalista, mutta sen lisäksi saat paljon muutakin!

Tajouskupongit, rajoittamattomat latausoikeudet kappaleisiin, monet ilmaiset laulut, ovat osa jäsenetuja. Lue lisää mitä kaikkia jäsenetuja saat kun olet Karaoke Versio asiakas.

Karaoke Versio Henkilökunnan suosikit

Olit sitten muusikko tai rakastat muuten vain musiikkia Karaoke Versio työntekijänä on tärkeää että sinun sydän sykkii musiikille! Teimme listan henkilökuntamme suosikkikappaleista ja jaamme ne tässä uutiskirjeessä kanssasi.

Tutustu tiimiimme paremmin ja saat samalla tietää millainen heidän musiikkimakunsa on. Pidä hauskaa!

Arkistot