It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Yhteenveto ajanjaksosta Toukokuu 14, 2018

Olemme lisänneet One Kiss, You Are the Reason (Duet with Leona Lewis) ja Tout nu sur la plage 36 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Calvin Harris, Calum Scott, tai Les Trois Accords.

Edistynyt laulun etsintä Karaoke Versio palvelussa

Valintoja on lukemattomia, kun jo 75,000 laulua löytyy Karaoke Versio luettelosta. Todennäköisesti löydät etsimäsi laittamalla artistin tai laulun nimen hakukenttään. Mutta jos etsit jotain ihan uutta musiikkia etkä ole ihan varma mitä sen on?

Kokeile syvällisempää hakua käyttämällä hakufilttereitä jotta löydät itsellesi täydellisen laulun!

Yhteenveto ajanjaksosta Toukokuu 07, 2018

Olemme lisänneet Disarm, Drown in My Own Tears ja Him & I 25 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä The Smashing Pumpkins, Aretha Franklin, tai Halsey.

Kuinka pitää huolta lauluäänestäsi?

Laulajat ovat usein huolissaan äänensä menettämisestä, ja täysin syystä! Oli kyseessä sitten äänen rikkonaisuus, käheys, hetkittäinen heikkous tai väsymys, muutokset äänessä tekevät laulamisen vaikeammaksi. Pahenevat oireet voivat myös pikkuhiljaa saada vakavampia seurauksia.

Tässä ei ole kyse mistään pikkuasiasta ja itse asiassa siitä kärsii aika iso määrä ihmisiä: noin 29% naisista ja 18% miehistä kärsivät vähintään silloin tällöin kähestä äänestä.

Mikä musiikin kanssa on parasta keskittyä?

Kun kysytään, mikä musiikki on parasta keskittymiseen, on otettava huomioon, että ei ehkä löydy vastausta joka tyydyttäisi kaikkia musiikkimakuja ja joka samalla edesauttaisi keskittymistä hyvin erilaisissa tilanteissa (haetaanko musiikin kautta apua työlinateeseen missä on hyvin toistuva suoritus? vai onko tilanne sellainen joka vaatii luovaa älykkyytä?). Ja kuitenkin, on olemassa selkeitä linjoja musiikin sisällössä, joiden voidaan todistetusti mitata parantavan keskittymistä.

Arkistot