Onko tiedoston vastaanottaminen emailin kautta mahdollista?

Tämä on mahdollista. On pari tapaa millä saat tiedostosi!
Jos lataaminen ei käynnisty automaattisesti, tai jokin virhe tapahtuu latausprosessin aikana "Aloita lataus" sivulla, voit klikata seuraavaa tekstiä:

"On toinen tapa miten saat tiedostosi. Voimme lähettää sen emailin välityksellä:
Lähettäkää tiedostoni emaililla"

Jotta saisit tiedoston emaililla:
  • Tarkista että support@karaoke-versio.fi on hyväksytty (ja lisää se hyväksyttävien osoitteiden listaan meiliohjelmassasi).
  • Varmista että meiliserverisi voi vastaanottaa isoja tiedostoja.
  • Tarkista myös että meiliohjelmasi hyväksyy isojen tiedostojen avaamisen ja että antivirus ohjelmasi ei estä niiden avaamista.
Huomioi kuitenkin että näin voi toimia ainoastaan tiedostojen kanssa joiden koko on alle 8 Megatavua.
Saatat olla kiinnostunut myös näistä...