It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Lauluja, joiden sanoja on helppo muokata

Etsitkö täydellistä lahjaideaa? Meidän uutuus, Karaoke Versio kustomoitava karaoke, valitse mikä tahansa meidän suosituista lauluista ja kustomoi se uuden kustomointi työkalun kanssa täydelliseksi ja muistettavaksi lahjaksi!
Karaoke Versioin kustomoitava karaoke saattaa olla se mitä etsit ja se on täydellinen kaikkiin tilaisuuksiin: synttäreille, polttareille, harjannostajaisiin, kastetilaisuuksiin, eläkeellepääsy juhlaan, eli mihin tahansa tilaisuuteen oikeastaan! Se on uniikki lahja rakkaallesi, kolleegallesi tai ystävälle.

Anna luovuutesi kukkia kun muutat laulun sanat sopiviksi henkilölle tai henkilöille ketä haluat muistaa tai kunnioittaa. Se on helppo tehdä ja mahdollisuudet ovat loputtomat. Ainoa vaikeus on valita oikea laulu jonka haluat kustomoida!
Jos sinulla on vaikeuksia valita laulu, suosittelemme valitsemaan laulun jonka kanssa on helppo työskennellä. Tässä muutama vinkki täydellisen laulun löytämiseen jonka voit kustomoida helposti ja nopeasti!

Laulut jotka kaikki tuntevat

Ellet halua esittää kappaletta vain yhdelle henkilölle sellaisen laulun valitseminen jonka kaikki tuntevat saa porukan liikkeelle.
On ehkä parempi ettet valitse Latvialaisen underground bändin punk biisiä, jotka vain harvat tuntevat, vaan sen sijaan esimerkiksi laulun"Let it Go" tai ajaton klassikko kuten "Let it Be."

Ryhmälaulut

Kustomoidun ryhmälaulun paras puoli on, että se on juuri sellainen, joka sopii yhdessä laulettavaksi ja jolla on siksi suurempi vaikutus juhlakaluun. Meidän valintamme ryhmäkaraokelauluksi.... “We Will Rock You,” "Hey Ya!," tai “Highway to Hell”, jotka ovat kaikki suuria suosikkeja ja joilla saat varmasti kaikki mukaan laulamaan.

Tanssittavat laulut joissa on koreografia jo tehtynä

Kun kerran jo kaikki ovat mukana laulamassa kustomoitua karaokea, miksei lisätä siihen vielä yksi elementti ELI tanssi. Laulut joissa on valmiiksi rakennettuja tuttuja liikkeitä tai koreografioita vievät huomion pois laulamiseen liittyvästä epävarmuudesta ja lisäävät yhdessäolon tuntua. Yllätä ystäväsi ja pyydä heidät mukaasi tanssilattialle. "Y.M.C.A.," "Saturday Night Fever" ja "Gangnam Style" ovat vahvoja suosikkeja tässä kategoriassa.

Lauluja jotka lisäävät itseluottamusta

Jos olet hakemassa täynnä tunnetta olevaa hetkeä lahjan vastaanottajalle, haluat ehkä valita herkän kappaleen kuten "Just the Way You Are" tai "I Will Always Love You." Mutta varo ettet, valitse laulua jonka merkityksen voi ymmärtää väärin (kuten "Don't Leave Me This Way."

Lauluja joissa esiintyy juhlakalun nimi

Näitä on aika paljon kuultu ja henkilö johon laulun kohdistat on saattanut kuulla liikaakin, mutta laulu jossa henkilön nimi esiintyy on helppo tapa tehdä kustomoitua karaokea. Muutama vaihtoehto tässä kategoriassa: “Sweet Caroline,” “Come On Eileen,” tai “Luka”… Ainoa kriteeri on tietenkin se, että henkilö kenelle laulat on samanniminen kuin biisissä esiintyvä nimi, olihan tämä selvää vai mitä?

Laulut jotka käsittelevät ajan kulumista

Älä nojaa liikaa menneistyyteen, mutta syntymäpäivillä lyhyt matka menneisyyteen oikealla tavalla tehtynä luo hienon tunteen koko juhlaväkeen: "Photograph," "When We Were Young" tai "Summer of '69" ovat muutamia ehdokkaita tässä kategoriassa.

Laulut jotka kertovat suhteestasi henkilöön kenelle lahjan osoitat

Varma tie menestykseen kustomoidun karaoken kanssa, on löytää joku linkki sinun ja juhlakalun välillä. Oli sitten kyseessä lapsesi tai vaikka isäsi, niin siihen sopisi "Father and Son" joka käsittelee juuri tätä suhdetta. Jos tämä on lahja ystävällesi, niin Disneyn "You’ve Got a Friend in Me" on ehkä paras valinta.

Kustomoinnin jälkeen henkilöä kuvaava laulu

Kun joku halutaan tuoda esiin tai valokeilaan, pitää muistaa heidän hauskat tapansa, huumorinsa, persoonallisuus ja laadulliset tekijät; eli kaikki se mikä tekee henkilöstä sen mikä hän on! Tässä yhteydessä kannattaa välttää sisäpiiri vitsejä ja pitää kustomointi kohteliaana, kertomalla hauskoja asioita ja mielellään sellaisia jotka kaikki tietävät. Jotkut laulut sopivat tähän paremmin kuin toiset, ehdotamme esimerkiksi "Born This Way" tai "The Way I Am".


Jatka lukemista

Higher, Michael Bublé's last album, is already available on Karaoke Versio

Worthy heir to the jazz singers of the 1950s, Canadian artist Michael Bublé just released his new solo album Higher. A...

From « Don't Go Breaking My Heart » to « Cold Heart », Elton John still knows how to make us feel alive!

Iconoclastic artist, composer of timeless ballads and creator of hits that became classics, Sir Elton John has lived...

Cover songs for weddings? the answer is "yes"!

Soul, Rock, Pop, Movie score… Playing the right music at the right time is the magic formula to rock any wedding...


Ole ensimmäinen joka kommentoi tätä
Kirjaudu sisään antaakseesi vastauksen.