It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Tutustu omaan "Tiedostoni" sivuun

Paljon tapahtumia ja muutoksia Tiedostoni sivulla. Tämä on paikka missä todennäköisesti vietät eniten aikaa palvelussamme. Joten käytetään muutama minuutti jotta opimme tuntemaan Tiedostoni sivua paremmin.

Sen lisäksi että löydät täältä kaikki ostamasi kappaleet ja voit ladata ne itsellesi uudestaan (täysin ilmaiseksi!) Tiedostoni on myös paikka missä voit tehdä muutoksia kappaleisiin (muuttaa sävellajia, tiedostomuotoa, editoida niitä jne).

Etsi -toiminto

Tämän avulla voit katsoa tarkemmin ostettuja lauluja ja filtteröidä hakua toivomallasi tavalla (kustomoitu tausta, karaoke video jne.).

Tässä näet sivulla esiintyvät ikonit ja mukana seuraa lyhyt selitys niiden toiminnasta:

Soita

Painamalla tätä, voit kuunnella näytteen kappaleesta poistumatta sivulta. Jos et jostain syystä näe tätä soittonappia jonkin ostamasi kappaleen vieressä, silloin kyseessä on karaoke video ja sitä voi katsella sille omistetulla sivulla.

Sävellajin muutos

Tässä voit muuttaa kappaleen sävellajia alkuperäisestä. Tehdyt muutokset tallentuvat näkyviin kappaleen kohdalle. Huomaa: voit muuttaa sävellajia vain +/-2 sävelaskelta, koska isommilla muutoksilla olisi huono vaikutus kappaleen laatuun.

Naamat

Naama ikoni tarkoittaa että kyseessä on laulutausta. Yksi naama mikrofonin kanssa tarkoittaa että kyseessä on cover versio, enemmän naamoja tarkoittaa että mukana on taustalaulua ja kolme naamaa joiden suu on kiinni tarkoittaa, että kyseessä on instrumentaaliversio .

Mikseri

Mikseri tarkoittaa, että tämä on kustomoitu tausta, jossa voit editoida ja muuttaa jokaista instrumenttia mielin määrin ja voit ladata kappaleesta niin monta erilaista versiota kuin haluat.

Lataa

Tätä klikkaamalla voit ladata kappaleen ilmaiseksi itsellesi ja suoraan käyttämällesi laitteelle. Voit myös lähettää kappaleen emailiin mikä on rekisteröity tilisi yhteyteen.

Muutos

Klikkaamalla tästä pääset Kustomoitu tausta sivulle missä voit tehdä vapaasti muutoksia kappaleeseen niin paljon kuin haluat ja ladata sen itsellesi ilmaiseksi.

Tiedostomuoto

Tässä on kyseessä karaoke video toiminto jolla voit muuttaa ladattavan tiedoston tiedostomuotoa. Voit muuttaa tiedostomuotoa ja ladata sen niin usein kuin haluat. Voit valita CDG, WMV, KFN tai MP4 tiedostomuotojen välillä.

Tähti

Tästä klikkaamalla voit arvottaa kappaletta tai nähdä minkä keskiarvosanan kappale on saanut Karaoke Versio yhteisössä.

Muita vinkkejä:

  • Jos näet numeron Tiedostoni sivun vieressä ylhäällä oman käyttäjänimesi kohdalla (esimerkiksi: Tiedostoni(1)), se tarkoittaa, että olet ostanut lauluja ja et ole vielä ladannut niitä. Tämän lisäksi tällasten kappaleiden vieressä on sininen piste Tiedostoni sivulla.
  • Voit uudelleenjärjestellä kolumneja klikkaamalla otsikoita Kappaleen nimi, Tehnyt tunnetuksi, ostopäivä tai tiedostomuoto.

Oletko valmis tutkimaan syvällisemmin Tiedostoni sivua? Löydät sen täältä !


Jatka lukemista

Higher, Michael Bublé's last album, is already available on Karaoke Versio

Worthy heir to the jazz singers of the 1950s, Canadian artist Michael Bublé just released his new solo album Higher. A...

From « Don't Go Breaking My Heart » to « Cold Heart », Elton John still knows how to make us feel alive!

Iconoclastic artist, composer of timeless ballads and creator of hits that became classics, Sir Elton John has lived...

Cover songs for weddings? the answer is "yes"!

Soul, Rock, Pop, Movie score… Playing the right music at the right time is the magic formula to rock any wedding...


Ole ensimmäinen joka kommentoi tätä
Kirjaudu sisään antaakseesi vastauksen.