It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Tutustu kustomoitujen taustojen salaisuuksiin

Ellet ole ammattimuusikko joka on tottunut monimutkaisiin miksausohjelmiin, Karaoke Versio Kustomoitu Tausta saattaa näyttää vähän pelottavalta aluksi. Tämä ohjelma muistuttaa ammattimikseriä ja tällä sivulla voit tehdä kappaleisiin perusasetukset, jotka ovat myös löydettävissä ammattimiksaukseen tarkoitetuilla miksausohjelmissa.

Saamme usein tästä kyselyitä, joten käytetään hetki ja varmistetaan että tiedät kaiken tarvittavan aiheesta.

Kustomoitu Tausta verrattuna muihin versioihin (laulu, kitara, rummut...)?

Kustomoitu Tausta on huomattavasti monipuolisempi. Selkein ero on, että kaikki erilliset intrumenttiraidat (jopa 15) kuuluvat mukaan kun ostat kustomoidun taustan. Tämä tarkoittaa että laulun miksaaminen ja muuttaminen juuri haluamaksesi on nyt mahdollista. Tämän lisäksi kustomoitu tausta antaa sinulle mahdollisuuden muokata raitaa omiin harjoituksiin sopivaksi ja voit näin harjoitella omaa osuuttasi ikäänkuin kuuluisit bändiin. Tässä muutamia vinkkejä kun soitat tai laulat kustomoidun taustan mukana.

Voinko ladata taustan uudestaan ja muuttaa miksausta?

Kyllä voit. Mitä tahansa Karaoke Versio palvelusta ostamaasi kappaletta, voit mukata mielin määrin ja ladata sen uudestaan niin monta kertaa kuin haluat. Kaikki tämä ilmaiseksi! Kirjaudu tilillesi ja mene Tiedostoni osioon. Klikkaa Muuta nappia laulun vieressä ja sinut ohjataan suoraan takaisin laulun omalle sivulle ja sen mikseriin. Tässä on opetusvideo missä opetetaan miten kappaletta voi miksata.

Kuinka monta Kustomoitu Tausta -kappaletta teiltä löytyy?

Luettolossamme on 60,000 Kustomoitu Tausta kappaletta. Tiimimme työskentelee päivittäin parantaakseen ja lisätäkseen sinne lauluja.

Voiko ladata kappaleen kaikki erilliset raidat kerralla?

Raitojen erotteleminen ja niiden yksilöllinen lataaminen yhdellä kertaa ei ole mahdollista. Jos kuitenkin haluat raidat erillisinä, sinun pitää erottaa haluamasi raidat laulusta ja ladata ne yksi kerrallaan. Muista että lataaminen ja miksaaminen on aina täysin ilmaista!

Miksi kuulen ain 30 sekunnin esittelyn ostamastani laulusta?

Lataamisajan nopeuttamiseksi kuulet vain 30 sekunnin esittelyn jokaisesta kappaleesta. Kun lataat laulun, saat sen kuitenkin aina kokonaisena.

Mitkä ovat mikserin eri ikonit?

  • Megafoni - Mute - Kuuntele kaikkia muita raitoja paitsi valitsemaasi.
  • L-C-R - Panorointi - Tästä klikkaamalla voit tehdä panorointiefektejä lauluun muuttamalla L (vasen), C (keski) tai R (oikea). Tämä on myös hyödyllinen rumpaleille jotka soittavat bändissä ja haluavat kuulla erillisen klikkiraidan.
  • S - Soolo - Kuuntele pelkästään valittua raitaa.

Mitkä ovat presetit?

Presettien avulla voit miksata kaikki kaikki tietyn instrumentin raidat yhdellä klikkauksella. Voit esimerkiksi klikata kitara presettiä ja saat mahdollisuuden hiljentää (mute) kaikki muut instrumentit paitsi kitarat.

Onko sinulla aiheesta lisäkysymyksiä? Jätä meille kommentti alle ja autamme mielellämme.


Jatka lukemista

Higher, Michael Bublé's last album, is already available on Karaoke Versio

Worthy heir to the jazz singers of the 1950s, Canadian artist Michael Bublé just released his new solo album Higher. A...

From « Don't Go Breaking My Heart » to « Cold Heart », Elton John still knows how to make us feel alive!

Iconoclastic artist, composer of timeless ballads and creator of hits that became classics, Sir Elton John has lived...

Cover songs for weddings? the answer is "yes"!

Soul, Rock, Pop, Movie score… Playing the right music at the right time is the magic formula to rock any wedding...


Ole ensimmäinen joka kommentoi tätä
Kirjaudu sisään antaakseesi vastauksen.