It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Kappaleen sävelkorkeuden vaihtaminen: mitä sinun tulee tietää

Ellei nimesi ole Axl Rose tai Mariah Carey ja laulun laulaminen mistä tahansa sävellajista on helppoa kuin heinänteko, sinun pitää todennäköisesti tehdä muutamia säätöjä kappaleiden sävellajeihin, jotta ne sopisivat omalle äänialallesi. Jotta saat kappaleet viritettyä omalle äänialallesi, voit vaihataa jokaisen kappaleen sävelkorjeutta Karaoke Versio palvelussa.

Kuinka voin vaihtaa laulutaustan sävelkorkeutta?

Minkä tahansa tuottamamme laulutaustan (sisätäen kustomoidut tausta ), sävelkorkeus on muutettavissa Karaoke Versio + /- 2 puolivävelaskelta.
Jokaisen laulun kohdalla löydät ylös ja alaspäin osoittavat nuolet 'Toista' tai 'Lisää koriin' painikkeiden vieressä. Klikkaa tästä muuttaaksesi sävellajia ennen kappaleen lataamista.
Kustomoitujen taustojen kohdalla nämä samat painikkeet löytyvät mikserin alaosasta.

Voit muuttaa kappaleen sävellajia uudestaan! Kun menet tililläsi kohtaan Minun tiedostoni voit muuttaa minkä tahansa osamasi kappaleen sävellajia kuinka monta kertaa tahansa ja täysin ilmaiseksi!

Miten muutan sävellajia +/-2 puolisävelaskelta?

Huomaa, että sävellajin muutos muuttaa myös kappaleen yleissointia joidenkin kappaleiden kohdalla, ja siksi meidän pakko rajoittaa muutosmahdollisuutta +/-2 puolisävlaskeleeseen. Jos kuitenkin haluat muuttaa kappaleen sävellajia enemmän, voit koittaa tehdä sen musiikkieditorin avulla. Suosittelemme tähän ilmaista ohjelmaa Audacity.

Kuinka Karoke videon sävellajia muutetaan?

Et voi muuttaa karaokevideoiden sävellajia suoraan nettisivujemme kautta. Mutta siihen on olemassa helppo vaihtoehto! Lataa itsellesi KFN formatti Minun tiedostoni sivulta (lue lisää miten muutat karaokevideoiden formanttia ilmaiseksi täältä). Sitten sinun pitää viedä KFN tiedostot KaraFun Playeriin, joka on ilmainen karaoke soitin!

KaraFun softa (saatavilla vain Windows versiona) antaa mahdollisuuden muuttaa sävellajia +/- 6 sävelaskelta. Huomaa, että tämän voi tehdä vain reaaliaikaisesti, joten kappaleen lataaminen itselleen muutetulla sävellajilla ei kuitenkaan ole mahdollista.


Jatka lukemista

Higher, Michael Bublé's last album, is already available on Karaoke Versio

Worthy heir to the jazz singers of the 1950s, Canadian artist Michael Bublé just released his new solo album Higher. A...

From « Don't Go Breaking My Heart » to « Cold Heart », Elton John still knows how to make us feel alive!

Iconoclastic artist, composer of timeless ballads and creator of hits that became classics, Sir Elton John has lived...

Cover songs for weddings? the answer is "yes"!

Soul, Rock, Pop, Movie score… Playing the right music at the right time is the magic formula to rock any wedding...


Ole ensimmäinen joka kommentoi tätä
Kirjaudu sisään antaakseesi vastauksen.