It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Yllättäviä faktoja tunnetuista artisteista

Tiesitkö Blondien laulaja Debbie Harry, oli melkein sarjamurhaajan uhri? Tai että Elvis Presley oli lentänyt 1000 kilometriä lentokoneella vain saadakseen tietyn leivän? Tutustu kaikkein villeimpiin musiikkihistorian tarinoihin.

Debbie Harry oli melkein sarjamurhaajan uhri

Vuonna 2010, Debbie Harry, joka on New Yorkilaisen Blondie bändin kultahiuksinen laulaja, antoi shokeeravan ilmoituksen. Harryn mukaan hän juuri ja juuri pääsi pakenemaan yhden Amerikan kuuluisimman sarjamurhaajan Ted Bundyn kynsistä. Bundy, joka tunnettiin nimellä "The Lady Killer," murhasi ainakin kolmekymmentä nuorta tyttöä seitsemässä eri osavaltiossa vuosina 1974 ja 1978. Hänet vangittiin vuonna 1978 ja tuomittiin sähkötuoliin rikoksistaan. Hänet teloitettiin yksitoista vuotta myöhemmin.

Laulaja/näyttelijä Debbien mukaan kaikki tapahtui yhtenä iltana kun hän oli kävelemässä yksin kotiin kotikaupungissaan New Yorkissa. Auto lähestyi häntä ja tarjosi kyytiä. Koska takseja ei ollut lähettyvillä, laulaja suostui kyytiin, mutta muutti heti mielensä nähtyään, että matkustajanpuoleisessa ovessa ei ollut lainkaan ovenkahvoja. Harry sai kätensä avoimen ikkunan läpi ja onnistui sitä kautta avaan oven ja hyppäämään ulos liikkuvasta autosta.

Rahastusta lentokonekyydistä

Vuonna 1980, Don Henleyllä,Eaglesin laulajalla, oli pelottava lentokonekokemus. Koneen oli pakko tehdä pakkolasku Coloradoon pellolle, joka vahingointti koneen pyrstöä. Henley ja hänen tyttöystävänsä selvisivät kuitenkin naarmuitta. Tämän jälkeen bändi sai 7,000 dollarin lentolaskun, johon heidän manageri vastasi "Me emme maksa pakkolaskukyydistä."

Gregg Allman ampui itseään välttääkseen Vietnamin

Gregg Allman, kuuluisasta The Allman Brothers Bändistä vietti 18 vuotis synttäreitäään vuonna 1965.... yleensä 18v on paljon iloa tuottava syntymäpäivä, mutta tässä tapauksessa USA:n armeja odotti häntä. Hänen vanhampi veljensä Duane, oli jo monien Vietnamin tapahtumien jälkeen vapautettu vuonna 1965, mm. koska hän oli perheen vanhin lapsi. Koska Duane ei halunnut että nuorempi veli joutuisi armejaan, hän suunnitteli juonen. Gregg muistelee, "veljeni sanoi minulle, 'paras tapa välttää armeja, on ampua sinua jalkaan.' 'Luulin tietenkin että hän pilaili, mutta näin ei ollutkaan. Ilta ennen Greggin kutsuntoja Duane järjesti jalkaan ampumisjuhlat, johon osallistui monia ystäviä, poikia ja tyttöjä. Illan aikana Duane tarjosi Greggille alkoholia sekä amfetamiinia ja kun Gregg oli Duanen mielestä valmis, hän piirsi kynällä maalin Greggin jalkaan. Tämän jälkeen Gregg kaatoi itselleen lasillisen Whiskyä lisää ja soitti sitten ambulanssin. Kun hän kuuli sireenit, hän ampui.

Monet artistit ampuvat itseään jalkaan kuvaannollisesti, mutta Gregg teki sen ihan oikeasti.

"Verta tuli todella paljon, koska alkoholi ja amfetamiini lisäävät verenpainetta," sanoi Gregg. Matkalla sairaalaan, Gregg ja Duane tajusivat, että olivat unohtaneet maalitaulun joka oli piirretty Greggin kenkään ... Duane hiipi varovasti leikkaushuoneeseen ja varasti kengän, joten kukaan ei saanut siitä todistuskappaletta.

Neil Young osti 200,000 kappaletta omaa levyään, vain tuhotakseen ne myöhemmin

Neil Young, teki levylleen Comes a Time monia viime hetken muutoksia, muuttaen kappalejärjestystä ja levyn kannen kuvaa. Juuri ennen julkaisupäivää Young tajusi, että hän oli hyväksynyt levystään viallisen masteriversion. Otettuaan levy-yhtiöön yhteyttä, he kertoivat että jo 200.000 kappaletta levyä on lähtenyt tuotantolinjalta ympäri maapalloa. Ottaen täyden vastuun virheestään, Young pyysi palauttamaan kaikki 200.000 levyä, joka maksoi hänelle 160,000 dollaria. Jotta viallisista levyistä ei vuotaisi yleisölle yhtään kappaletta, hän varastoi ne omalle maatilalleen ja käytti niitä ampumaharjoituksiin.

Paul Weller vastaan David Bowie

Vuonna 2006, Paul Weller aloitti vihamielisyydet, todeten että David Bowien tuotanto sisältää vain kolme hyvää levyä. Odotetusti Bowien fanien vastaus oli myös vihamielinen. Pari vuotta myöhemmin Paul Weller otti lausuntonsa takaisin, todeten lehdessä Mojo että hänestä on nykyään tullut Bowie fani ja levyttäessään albumiaan 22 Dreams, hän yhtä mittaa kuunteli levyjä Low ja Ziggy Stardust. Kun Bowie tuli tietoiseksi Wellerin uudesta asenteesta, hän lähettä tälle e-mailin missä kiitti lämpimistä sanoista. Mutta hän ei voinut vastaustaa kiusausta lisätä loppuun: "Kiitos Paul, mutta voinko saada kampaukseni takaisin?" jonka perässä oli kuva hänestä 60-luvulla. Mutta kaunaa ei enää tunnettu ja vuonna 2012 Paul antoi pojalleen Bowien etunimen.

Brian Wilson ei muista tytärtään

90-luvun suosittu pop trio Wilson Phillips jossa vaikutti mm. Chynna, The Mamas And The Papas bändin jäsenten tytär, sekä Carnie ja Wendy, Brian Wilsonin tyttäret. Wilson on The Beach Boysinnerokas säveltäjä. Eräässä juhlassa Hollywoodissa vuonna 1990, Brian puhui Chynnan ja Carnien kanssa kun eräs vieras lähestyi kolmikkoa. Vieras kysyi kohteliaasti oliko Brian ylpeä isä? Brian oli tästä hämmentynyt. Vieras tiesi tämän ex-Beach Boyn psykologiset ongelmat, joten hän jatkoi selventävästi: Carnie, sinun tyttäresi." "Hmmph," Wilson mumisi, "minun olisi pitänyt arvata että tämä on joku iso pommi."

Joe Strummer, The Clash bändistä on multi maratonisti

Vuonna 1981, julkaistuaan albumin Sandinista!, Joe Strummer, joka oli The Clashbändin laulaja, juoksi Lontoon maratonin. Hän ei ollut harjoitellut maratonia varten ja hänet tunnettiin rockin ehkä kaikkein itsepäisimpänä henkilönä. Vuonna 1982, juuri ennen kuin levy Combat Rock julkaistiin, Strummer mysteerinomaisesti katosi, jättäen Topper Headonin, The Clashin rumpalin, epäilemään että Strummer yritti tempullaan todistaa olevansa korvaamaton. Mutta käv ilmi, että Strummer oli pakannut laukkunsa ja lähtenyt juksemaan Pariisin maratoniin. Seuraavana vuonna hän juoksi taas Lontoon maratonin neljässä tunnissa ja kolmessakymmenessä minuutissa.

Elviksen isot toiveet

Ennen traagista kuolemaansa, joka johtui sydänkohtauksesta, hänen ollessaan kylpyhuoneessa, Elvis oli itsetuhoinen ja söi valtavia määriä ruokaa. Huumeriippuvaisena Elvis saattoi mennä hyvinkin pitkälle saadakseen mitä halusi. Huhujen mukaan hän kerran hyppävi lentokoneeseensa nimeltään "Lisa Marie," ja lensi tuhansia maileja Memphistä Denveriin saadakseen tiettyjä haluamiaan leipiä paikasta nimeltä Fool's Gold Loaf. Matka tuloksena hän osti kaksikymmentäkaksi leipää, ison määrän pekonia sekä monta purkkia maapähkinävoita.

"Boss" sinaa sinua

Bruce Springsteenin näki poikansa tulevaisuuden kirjailijana. Mutta kun nuori Bruce ilmaisi toiveensa oppia soittamaan kitaraa, "äitini - hän oli hyvin Italialainen persoona - sanoi minulle: Kyseessä on iso päätös ja tätä ei pidä ottaa kevyesti, ehdotan että menet tapaamaan pappia."Springsteen kun oli tottelevainen poika, hän meni pappilaan ja soitti ovikelloa. Pappi avasi oven: "Hei isä, minä olen Springsteen perheen poika. Minulla on ongelma: isäni haluaa että minusta tulee lakimies ja äitini puolestaan haluaa että minusta tulee kirjailija. Mutta minä haluan soittaa kitaraa.” Pappi vastasi, "en voi tehdä paljoakaan puolestasi. Voit sanoa Hänelle että haluat olla lakimies. Voit myös sanoa hänelle että haluat ryhtyä kirjailijaksi, mutta älä luojan nimessä kerro Hänelle että haluat soittaa sitä kitaraa! "

Thin Lizzyn Phil Lynottilla oli veli ja sisko josta hän ei tiennyt

Philomena Lynott, joka oli Thin Lizzy bändin johtohahmon Phil Lynottin äiti, teki työtä kellon ympäri ja uhrasi kaiken jotta hänen pojallaan olisi asiat hyvin. Mutta viidenkymmenen vuoden ajan tämä äiti kantoi raskasta salaisuutta sisällään: Philillä oli veli ja sisko, jotka hän oli antanut adoptoitavaksi. Elämänkerrassaan, jonka nimi on My Boy, hän kertoo kuinka hän taisteli pitääksen Phil poikansa, vaikka hänen silloinen seurue halusi että hänet myös annetaan adoptoitavaksi. Phil sai tietää totuuden, kun hänen siskonsa otti yhteyttä äitiin vuosia myöhemmin.


Jatka lukemista

Higher, Michael Bublé's last album, is already available on Karaoke Versio

Worthy heir to the jazz singers of the 1950s, Canadian artist Michael Bublé just released his new solo album Higher. A...

From « Don't Go Breaking My Heart » to « Cold Heart », Elton John still knows how to make us feel alive!

Iconoclastic artist, composer of timeless ballads and creator of hits that became classics, Sir Elton John has lived...

Cover songs for weddings? the answer is "yes"!

Soul, Rock, Pop, Movie score… Playing the right music at the right time is the magic formula to rock any wedding...


Ole ensimmäinen joka kommentoi tätä
Kirjaudu sisään antaakseesi vastauksen.