Yhteenveto ajanjaksosta Joulukuu 22, 2014

Olemme lisänneet A Whiter Shade of Pale, L.A.LOVE (La La) feat. YG ja Bad Blood 33 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Joe Cocker, Fergie, tai Taylor Swift.

Yhteenveto ajanjaksosta Joulukuu 15, 2014

Olemme lisänneet Zuckerpuppen, Mine ja Paradis Illico 75 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Andreas Gabalier, Glee, tai Mistinguett, Reine des années folles.

Yhteenveto ajanjaksosta Joulukuu 08, 2014

Olemme lisänneet Hold Back The River, California Dreamin' ja Oh Cecilia (Breaking My Heart) 68 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä James Bay, Diana Krall, tai The Vamps.

Juhla-aika: löydä parhaat laulut!

Kohta on joulu ja uusivuosi. Vietät varmasti paljon aikaa perheesi ja ystäviesi kanssa, mutta se on myös hyvää aikaa laulaa! Olemme luoneet valikoiman parhaita juhla-ajan lauluja, joiden avulla lauluilloista tulee ikimuistoisia.

Valitse parhaat laulut joulu -ja uudenvuoden listoistamme!

Toivottavasti vietät juhla-aikana laatuaikaa rakkaittesi kanssa!

Yhteenveto ajanjaksosta Joulukuu 01, 2014

Olemme lisänneet Au café de l'avenir, Pigs (Three Different Ones) ja La romance de Paris 50 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Johnny Hallyday, Pink Floyd, tai Zaz.

Yhteenveto ajanjaksosta Marraskuu 24, 2014

Olemme lisänneet The Jump Off (clean), Heartbreaker (Duet) ja Go Getta (clean) 57 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Lil' Kim, Mariah Carey, tai Young Jeezy.