Yhteenveto ajanjaksosta Joulukuu 22, 2014

Olemme lisänneet Es por amor, Do You Love Me ja Breaking Up Is Hard To Do (Slow Version) 33 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Alexandre Pires, The Overtones, tai Neil Sedaka.

Yhteenveto ajanjaksosta Joulukuu 15, 2014

Olemme lisänneet J'aime Paris au mois de mai, Tendre rêve ja The Christmas Song 75 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Zaz, We Love Disney, tai Idina Menzel.

Yhteenveto ajanjaksosta Joulukuu 08, 2014

Olemme lisänneet Lay Low, Le mur du son ja Dream A Little Dream Of Me 68 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Josh Turner, Willy Denzey, tai Dean Martin.

Juhla-aika: löydä parhaat laulut!

Kohta on joulu ja uusivuosi. Vietät varmasti paljon aikaa perheesi ja ystäviesi kanssa, mutta se on myös hyvää aikaa laulaa! Olemme luoneet valikoiman parhaita juhla-ajan lauluja, joiden avulla lauluilloista tulee ikimuistoisia.

Valitse parhaat laulut joulu -ja uudenvuoden listoistamme!

Toivottavasti vietät juhla-aikana laatuaikaa rakkaittesi kanssa!

Yhteenveto ajanjaksosta Joulukuu 01, 2014

Olemme lisänneet The Days, I Do ja December Prayer 50 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Avicii, Anastacia, tai Idina Menzel.