WMV tiedosto

Voidaksesi toistaa video karaoke tiedostoja, tarvitset yhteensopivan alustan ja ohjelmiston.

Jos käytät Windows XP:tä tai Vistaa, Windows Media Player on automaattisesti asennettuna ja se toimii videotoisto-ohjelmana hyvin. Jos käyttöjärjestelmäsi on Mac OS tai Linux, Videolan on yhteensopiva open-source vaihtoehto toistamiseen.

Tiedostomme on koodattu WMV formaattiin (Windows Media Video). Tämä on audio & video kompressointimenetelmä (aka Codec), mikä tarkoittaa että voit siirtää tiedostot koneeltasi toisiin laitteisiin ilman ongelmia.
Saatat olla kiinnostunut myös näistä...