It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Valokeilassa Karaoke Version oma kaveri: Nico

Vaikka hän ei soita mitään instrumenttia, Nico, meidän jokapaikanhöylämme, viettää päivänsä kuunnellen musiikkia. Täten hänellä on aika hyvä näkemys Karaoke Versio 75,000 laulun luetteloon sekä mitä se sisältää.

Tutustu Nicoon vähän paremmin ja saat tietää mistä musiikista hän pitää ja mitä hän suosittelee.

Mikä on sinun roolisi Karaoke Versio yhtiössä?

Otan vastaan produktiot kun ne saapuvat meille. Tarkistan että kaikki on ok ja sitten erottelen raidat toisistaan. Tarkistan myös oikeinkirjoituksen karaoke videoilla. Otan vastaan lauluehdotukset, tutkin mahdolliset ongelmat laululuettossa sekä tarkistan projektit kumppaneiden kanssa ja työnkuvaan kuuluu lisäksi muutamia muita erikoistehtäviä.

Teen kaikkea pientä jotta laululuettelomme olisi täydellinen ja ajan tasalla.

Soitatko mitään insrumenttia? Laulatko itse karaokea?

Yritin aloittaa soittamisen monta kertaa, mutta olin varmaan liian laiska. Lisäksi minulla ei ole mikään hyvä nuottikorva, joten laulan lähinnä suihkussa.

Mihin lauluihin et koskaan kyllästy? Miksi?

Kaikkia kolmea samasta syystä: kun kuuntelen niitä, kuuntelen samalla tarinaa. En kauheasti pidä lauluista joissa on paljon ennalta arvattavaa toistoa. Tykkään jos musiikki voi viedä sinut jonnekin ja kun se on yllätyksellistä.

Mikä artisti tai bändi sai sinut innostumaan musiikista?

Ennen kuin synnyin, isäni laittoi kuulokkeet äitini vatsalle, jotta voisin kuunnella Pink Floydia.Siitä lähtien olen kuunnelut aina musiikkia!

Kasvuaikana minulla oli muutama bändi jotka ylläpitivät innostustani: Vangelis, Mike Oldfield, Dead Can Dance, Envy… Joskus pienikin innostuksen kipinä jotain biisiä kohtaan, voi viedä pitkälle matkalle musiikin universumiin. JJ Cale vei minut Eric Claptonin luokse, sitten tulivat Tim Buckley ja Bob Dylan.

Joskus haluan vain kuunnella suosikkilevyjäni uudestaan ja saatan löytää niistä jotain mitä en ennen ollut kuullutkaan. Silloin rakastun musiikkiin taas uudestaan ja uudestaan.

Ensimmäinen konserttisi?

Francis Cabrel! Olin todella nuori tuolloin ja menin konserttiin vanhempieni kanssa. Ihmisiä oli todella paljon ja muistan että söimme välipalamme jonottaessa. Muistan että lämmittelybändin aikana paikka oli aivan liian kuuma. Sitten kun konsertti vihdoin alkoi, pyörryin! Isäni vei minut yleisön läpi kylpyhuoneeseen ja kun tulin takaisin tajuihini, näin lopun konsertista takariviltä ja ja minua yhä heikotti.

Mutta en lopettanut konserteissa käyntiä vaikka ensimmäinen kokemus olikin tuollainen. Mutta ensimmäinen konserttini oli todella rock and roll, mutta ilman alkoholia tai huumeita, heh-heh.

Mitä Karaoke Versio yhtiössä antaa sinulle musiikillisesti?

Tuntuu että rytmitajuni paranee, vaikka en soitakaan mitään. Musiikillinen tietämys on myös laajentunut paljon. Tunnen myös soittimia paremmin sekä nyky musiikin historiaa.

Miksi tykkäät työskennellä musiikin parissa?

Koska pidän musiikista! Se on niin monimuotoista ja rikasta. Opin paljon uutta joka päivä. En tietenkään pidä kaikesta siitä mitä luettelomme sisältää, mutta tulee vähän olo kuin olisi työssä kirjastossa ja pitää kirjoista - siitä tarjouksesta ei voi kieltäytyä.

Sanoitukset vai musiikki, kumpi on sinulle tärkeämpi?

Molemmat ovat yhtä tärkeitä. Luulen että säveltäjät tekevät kappaleet kokonaisuuksiksi. Sanat eivät ole yksi osa ja sävel toinen, ne muodostavat kokonaisuuden.

Mitä muuta haluat kertoa?

Joo: kirjoitan novelleja.
Pidän niistä todella ja niitä on saatavilla webbisivuillani.

Seuraavassa kuussa: Florent, meidän sivustovastaava ja lisennsoinnista huolta pitävä henkilö.
Jäikö joku edellinen juttu väliin? Tutustu Alexiin joka on kitaristi, Noémie on rumpali tai lue muista muusikoistamme artikkelit löytyvät täältä.


Jatka lukemista

Higher, Michael Bublé's last album, is already available on Karaoke Versio

Worthy heir to the jazz singers of the 1950s, Canadian artist Michael Bublé just released his new solo album Higher. A...

From « Don't Go Breaking My Heart » to « Cold Heart », Elton John still knows how to make us feel alive!

Iconoclastic artist, composer of timeless ballads and creator of hits that became classics, Sir Elton John has lived...

Cover songs for weddings? the answer is "yes"!

Soul, Rock, Pop, Movie score… Playing the right music at the right time is the magic formula to rock any wedding...


Ole ensimmäinen joka kommentoi tätä
Kirjaudu sisään antaakseesi vastauksen.