Yhteenveto ajanjaksosta Lokakuu 09, 2017

Olemme lisänneet Merry Christmas Baby, Ja ich will ja Caught Out In The Rain 83 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tyylillisesti sama kuin Sheryl Crow, Andrea Berg, tai Beth Hart.

Yhteenveto ajanjaksosta Lokakuu 02, 2017

Olemme lisänneet Dream Lover, Pourquoi veux-tu que je danse ? ja Kreise 31 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tyylillisesti sama kuin Lobo, Nazim, tai Johannes Oerding.

Yhteenveto ajanjaksosta Syyskuu 25, 2017

Olemme lisänneet My Blue Heaven, Wannsee ja What A Difference A Day Makes 28 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tyylillisesti sama kuin Frank Sinatra, Die Toten Hosen, tai Randy Crawford.

Miten laulaa korkeita nuotteja väsyttämättä ääntä

Monille laulajille korkean rekisterin hallitseminen on yhtä haastavaa kuin komoisaxel jäätanssissa tai näkymättömän sillan yli hyppääminen Indiana Jones elokuvassa.

Miksi se on niin vaikeaa?

12 vuotta musiikkia Karaoke Versio palvelussa

Lokakuu on erikoinen aika Karaoke Versio palvelussa: me vietämme 12:a syntymäpäivää! Aloitimme vuonna 2005 ja sivustollamme on yhä laajin valikoima studio luokan instrumentaalimusiikkia sekä tuotteita ja palveluita joita kukaan muu ei tähän mennessä ole tuottanut (esimerkkinä meidän Kustomoidut taustat) !

Nyt on muistojen Lokakuu!