Yhteenveto ajanjaksosta Joulukuu 04, 2017

Olemme lisänneet Auld Lang Syne, Mon précieux ja 60s Medley (Live) 64 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tyylillisesti sama kuin Rod Stewart, Soprano, tai Mike Denver.

Hyvää joulunaikaa toivottaa Karaoke Versio!

Rauhan ja rakkauden maailmassa, musiikki olisi universaalinen kieli. - Henry David Thoreau

Kerääntykäämme yhteen tänä joulun ja juhlan aikana ja jaetaan iloa toisillemme musiikin kautta.

Toivotamme sinun vapaa-ajan jaksolle paljon musiikkia, rauhaa sekä rakkautta. Kaikkea hyvää tulevalle vuodelle 2018 ja paljon iloisia hetkiä Karaoke Versio palvelun kanssa!

Kuinka monta juhlalaulua on olemassa?

Jos olet ollut jo jouluostoksilla, voit ehkä miettiä ettei erilaisa joululauluja olekaan niin montaa; Valkeata joulua, Joululaulu, Blue Christmas tai Kulkuset.

Mutta joulu -sekä juhlalalujen määrä saattaa yllättää sinut: niitä on olemassa noin 200,000 erilaista!

Yhteenveto ajanjaksosta Marraskuu 27, 2017

Olemme lisänneet (There'll Be) Peace in the Valley (For Me) (with the Royal Philharmonic Orchestra), Je veux en voir encore ja Et alors ! 34 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tyylillisesti sama kuin Elvis Presley, Florent Pagny, tai Michel Sardou.

15 artikkelia jotka auttavat sinua kehittymään muusikkona/laulajana

Ellet aiemmin huomannut näitä, tässä on kooste 15 artikkelista vuodelta 2017 jotka auttavat sinua kehittämään itseäsi musiikissa.