Yhteenveto ajanjaksosta Maaliskuu 12, 2018

Olemme lisänneet Madame, Heaven ja Brass Monkey 36 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Christophe Willem, Kane Brown, tai Beastie Boys.

How is a song produced? We explain it all!

You might already be in the loop, but did you know that you, dear Karaoke Versio member, help us decide what songs are added to our catalog? Let’s take a look at the entire process from suggestion of a song to production!

Yhteenveto ajanjaksosta Maaliskuu 05, 2018

Olemme lisänneet Let You Down, Miss You ja Fremder Mann 26 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä NF, Carla Bruni, tai Marianne Rosenberg.

Etuja mitä saat Karaoke Versio jäsenenä

Karaoke Versio jäsenenä et saa vain pääsyä valtavaan laululuetteloomme 49,000 jossa on erittäin laadukkaita versioita uusista hiteistä sekä klassikkokappalista, mutta sen lisäksi saat paljon muutakin!

Tajouskupongit, rajoittamattomat latausoikeudet kappaleisiin, monet ilmaiset laulut, ovat osa jäsenetuja. Lue lisää mitä kaikkia jäsenetuja saat kun olet Karaoke Versio asiakas.

Karaoke Versio Henkilökunnan suosikit

Olit sitten muusikko tai rakastat muuten vain musiikkia Karaoke Versio työntekijänä on tärkeää että sinun sydän sykkii musiikille! Teimme listan henkilökuntamme suosikkikappaleista ja jaamme ne tässä uutiskirjeessä kanssasi.

Tutustu tiimiimme paremmin ja saat samalla tietää millainen heidän musiikkimakunsa on. Pidä hauskaa!