It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

5 Karaoke Versio asiakaspalvelun eniten kysyttyä kysymystä.

Jos olet koskaan kirjoittanut Karaoke Versio palveluun, olet varmaankin ollut yhteydessä asiakaspalvelumme unelmatiimiin; Noémieen ja Annieen (lue artikkeli Noémiesta). Päivittäin he saavat tusinoittain meilejä maailman joka kolkasta. Tässä on lista useimmiten kysytyistä kysymyksistä.

Kuinka pyydän laulua tuotantoon?

Se on helppoa! Ei tarvitse lähettää erillistä meiliä, vaan lisää pyyntösi ehdoitus sivustolle. Tästä artikkelista saat myös paljon lisätietoa asiasta Haluatko ehdottaa laulua? Lue mitä asiasta pitää tietää ensin!

Apua, en pääse tililleni!

Yleensä näissä tapauksissa sisäänkirjautumisessa on tullut ylimääräinen välilyönti johonkin kohtaan tai kirjoitusvirhe. Jos ongelma toistuu, tarkista oikeinkirjoitus ja ylimääräiset välit. Sisäänkirjautuminen tapahtuu käyttäjätunnuksella tai sähköpostiosoitteella. Salasanan voi myös muuttaa täällä.
Saadaksesi lisätietoa kirjautumisen jälkeen, mene Oma tilini osioon. Siellä voit päivittää tietojasi, muuttaa salasanan, valita maksutavan, tutustua ostoksiisi ym.

Miten muutan kappaleen sävellajia?

Suosittelemme etsimään ensisijaisesti kappaleita jotka ovat omassa sävellajissasi. Karaoke Versio laulut on aina tehty alkuperäiselle sävellajille. Voit tehdä haun oman sävellajisi lauluista kaikki laulut sivulla kategoriassa Sävellaji. Voit myös saada apua Oman sävellajin löytäminen artikkelista. Kaikkien laulujen tempoa voi muuttaa +/-2 (katso tämä opetusvideo missä se neuvotaan). Jos teet tätä suurempia muunnoksia, se vaikuttaa kappaleen laatuun. Jos sinun kuitenkin pitää se tehdä, käytä tätä ilmaista ohjelmaa Audacity.

Miksi saan aina demoversion kun teen muunnoksia Kustomoitu Tausta osiossa?

Kun Kustomoitu Tausta on tilattu, voit miksata sitä niin paljon kuin haluat Minun tiedostoni osiossa. Se on miksauksen jälkeen saatavilla vain demoversiona, jotta latausaika lyhenisi. Voit ladata kappaleen jokaisen raidan erikseen, mutta kaikkien raitojen samanaikainen lataus ei ole mahdollista. Tässä ohjeet miten muutat miksausta.

Missä voin antaa palautetta lauluista?

Julkaistujen laulujen laatu on meille hyvin tärkeää. Jokaisen laulun omalla sivulla voit jättää kommentin tai antaa sille arvosanan. Tiimimme tutkii kaiken palautteen tarkasti ja voit myös lähettää meille emailia, jossa kerrot mitä muutoksia kaipaat mahdollisimman tarkasti (ongelman laatu, ajoitusasiat ym.) tiimimme parantaa lauluja koko ajan.

Bonus: Kuinka käytän etukuponkeja saadakseni ilmaisen laulun?

Jokaisesta tilauksesta, Karaoke Versio antaa tilillesi pisteitä. Saatuasi 20 pistettä täyteen, lähetämme automaattisesti sinulle emaililla kupongin, jonka avulla voit käydä hakemassa itsellesi ilmaisen laulun. Kannattaa aina kopioida ja liittää kuponkikoodi, jotta ei tule kirjoitusvirheitä. Näet kuinka paljon pisteitä on kertynyt Kuponkini.

Onko sinulla kysyttävää? Voit etsiä apu-osoista vastausta.


Jatka lukemista

Higher, Michael Bublé's last album, is already available on Karaoke Versio

Worthy heir to the jazz singers of the 1950s, Canadian artist Michael Bublé just released his new solo album Higher. A...

From « Don't Go Breaking My Heart » to « Cold Heart », Elton John still knows how to make us feel alive!

Iconoclastic artist, composer of timeless ballads and creator of hits that became classics, Sir Elton John has lived...

Cover songs for weddings? the answer is "yes"!

Soul, Rock, Pop, Movie score… Playing the right music at the right time is the magic formula to rock any wedding...


Ole ensimmäinen joka kommentoi tätä
Kirjaudu sisään antaakseesi vastauksen.