It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Etuja mitä saat Karaoke Versio jäsenenä

Karaoke Versio jäsenenä et saa vain pääsyä valtavaan laululuetteloomme 75,000 jossa on erittäin laadukkaita versioita uusista hiteistä sekä klassikkokappalista, mutta sen lisäksi saat paljon muutakin!

Tajouskupongit, rajoittamattomat latausoikeudet kappaleisiin, monet ilmaiset laulut, ovat osa jäsenetuja. Lue lisää mitä kaikkia jäsenetuja saat kun olet Karaoke Versio asiakas.

Antsaitse ilmaisia latauksia

Joka kappaleesta mitä ostat, saat pisteitä. Mitä enemmän ostat, sen enemmän pisteitä saat. Kun olet yltänyt 20 pisteeseen, saat kuponkikoodin, jonka voit lunastaa ilmaisena laululatauksena. Opi lisää meidän uskollisuusohjelmasta ja miten lunastat kupongit.

Ilmaiset laulut

Tiesitkö että meillä on kategoria erilaisia lauluja mitä voit ladata ilmaiseksi? Meillä on tunteja ilmaista musiikkia! Löydät ne suoraan kotisivuiltamme tai tämän linkin kautta: www.karaoke-version.com/free.

Rajoittamattomat lataukset

Mikä tahansa ostettu Karaoke Versio tausta tai raita, Kustomoitu Tausta tai karaoke video, on ladattavissa koska haluat. Tämä tarkoittaa myös, että voit vaihtaa kappaleen sävellajia, muuttaa kappaleen formaattia; poistaa tai lisätä ostamasi kappaleiden elementtejä niin paljon kuin haluat oman tilisi kautta. Pääset niihin käsiksi Tiedostoni osion kautta.

Karoke tiedostomuodon vaihtaminen

Tarjoamme karaokevideoita neljässä eri muosossa: KFN, WMV, MP4 tai CDG. Voit ladata videosi eri tiedostomuodoissa seuraamalla näitä ohjeita.

Alennetut hinnat

Osta mikä tahansa musiikkitausta ja saat sen eri versiot alennettuun hintaan 0.69 $. Tässä ei kannata kuitenkaan aikailla, koska tarjous on voimassa vain kun teet nämä ostot samaan aikaan. Lue lisää täältä.

Parannellut versiot

Parantelemme koko ajan luettelossamme olevia kappaleita. Kun kappaletta on paranneltu, saat automaattisesti ja ilmaiseksi uuden version. Lue tämä blogi artikkeli missä kerromme asiasta lisää.

Viikottain uusia lauluja

Asiakkaidemme suositusten ja pyyntöjen perusteella julkaisemme uusia klassikko -sekä nykypäivän hittikappaleita. Pysy ajan tasalla mitä uutta on tarjolla lukemalla meidän viikottaisia blogipostauksia.


Jatka lukemista

Higher, Michael Bublé's last album, is already available on Karaoke Versio

Worthy heir to the jazz singers of the 1950s, Canadian artist Michael Bublé just released his new solo album Higher. A...

From « Don't Go Breaking My Heart » to « Cold Heart », Elton John still knows how to make us feel alive!

Iconoclastic artist, composer of timeless ballads and creator of hits that became classics, Sir Elton John has lived...

Cover songs for weddings? the answer is "yes"!

Soul, Rock, Pop, Movie score… Playing the right music at the right time is the magic formula to rock any wedding...


Ole ensimmäinen joka kommentoi tätä
Kirjaudu sisään antaakseesi vastauksen.