Miten poltan CDG (MP3+CDG) tiedostoja?

Jotta voit polttaa CDG tiedostoja (MP3+CDG) jotka olet ladannut Karaoke Versio sivustolta, varmista ensin että CD polttajasi on +G yhteensopiva. Saat tietää tämän esim. Nero poltto-ohjelman avulla.

Tämä on hyvin tärkeä tieto, koska kaikki CD polttajat eivät ole yhteensopivia tämän standardin kanssa.

Sirrä sitten kaikki CDG ja MP3 tiedostosi (jotka ovat jo purettuja) samaan kansioon. Pidä huolta että CDG tiedostoilla on kopio MP3 tiedosto, jolla on sama tiedostonimi.

Polttaaksesi CDn joka toimii karaoke koneissa, tarvitset softan joka voi koodata tiedostosi oikeaan tiedostomuotoon. Paras ja kuuluisin on Power CD+G Burner ohjelma.

Loppu on helppoa: lisää vain poltetuiksi haluamasi tiedostot ohjelmaan jota käytät ja polta sitten CD. Huomaa : WMV ja MP4 tiedostot ovat kaikkein joustavimpia tiedostomuotoja ja helppokäyttöisimpiä poltettaessa. Niistä voi tehdä CD/DVDtä joita useimmat CD/DVD soittimat lukevat. Niiden laatu on myös korkeampi. Lue tähän liittyviä artikkeileita saadaksesi lisätietoja.