It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Kustomoitava laulu:
täydellinen lahja rakkaalle ystävälle!

Siitä lähtien kun annoit äidillesi lahjaksi makaroni kaulakorun, tai kun sinun FC Barcelonaa fanittava isäsi sai sinulta lahjaksi Real Madridin pelipaidan, sinun vanhampasi ovat olleet sitä mieltä, että sinun "täydelliset lahjasi" eivät ole ihan yltäneet heitä kohtaan tuntemasi rakkauden tasolle. Eiväthän he vieläkään ole lunastaneet lahjakorttia läheiseen pihiviravintolaan (ehkä unohdit, että heistä tuli kasvissyöjiä Nepalin reissun jälkeen).

Mitä jos kerrankin yllättäisit vanhempasi tai isovanhempasi personalisoidulla lahjalla? Mikä voisi olla parempaa kuin laulu joka on tehty ainoastaan heille ja jonka annat täynnä rakkautta syntymä- tai hääpäivälahjaksi?

Kuvittele kuinka yllättyneitä he olisivat (puhumattakaan tunteellisuudesta), kun laulat heille kustomoidun karaokelaulun aina "Mama Said" tai "Daddy Coolista" jossa on sanat jotka tuovat heille mieleen lapsuuden muistot, siinä saattaa olla hauskoja kertomuksia heidän elämänsä varrelta, joilla kiität heitä kaikesta mitä he ovat sinulle antaneet. Tämä loisi taatusti muistorikkaan hetken joka pysyisi heidän mielessään pitkään.

Paras kuitenkin ettet laula laulua "Who Killed Grandmother?" (jonka teki tunnetuksi Ranskalainen artisti nimeltään Michel Polnareff), ainakaan jos isoäiti on yleisössä (jopa isoäidin huumorintajulla on rajansa). Hän saattaisi kostaa ja pilata sinun seuraavat syntymäpäiväjuhlat tai hääpäiväsi, kun hän silmät täynnä kostonhalua laulaisi kovaan ääneen Guns N'Rosesin "Civil Warin". Tai vieläkin pahempaa, hän saattaisi hyräillä Lady Gagan "Bad Kids" laulua, lapsesi synttäreillä, luetellen samalla kaikki lapsen vuosien varella tekemät ilkeydet. Sehän varmasti saisi lapsesi epäilemään vanhempiensa auktoriteettia.

Ei katso ikään kun annat lahjaksi kustomoidun syntymäpäivälahjalaulun; lahjan joka kertoo, että olet ollut lahjansaajan elämässä ja tapahtumissa läsnä ja kunnoitat niitä. Kustomoitu karaoke on hauska ja tunteellinen lahja (puhumattakaan että isoäiti muistaa sen ikuisesti - joko hyvällä tai pahalla aina seuraavilla syntymäpäivillä).

Photo of Oleg Zaicev


Jatka lukemista

Higher, Michael Bublé's last album, is already available on Karaoke Versio

Worthy heir to the jazz singers of the 1950s, Canadian artist Michael Bublé just released his new solo album Higher. A...

From « Don't Go Breaking My Heart » to « Cold Heart », Elton John still knows how to make us feel alive!

Iconoclastic artist, composer of timeless ballads and creator of hits that became classics, Sir Elton John has lived...

Cover songs for weddings? the answer is "yes"!

Soul, Rock, Pop, Movie score… Playing the right music at the right time is the magic formula to rock any wedding...


Ole ensimmäinen joka kommentoi tätä
Kirjaudu sisään antaakseesi vastauksen.