It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Kopiointisuoja

Karaoke Versio pitää tarkkaan huolta että kaikki sivustomme kautta saatava materiaali on täysin lisensoitu, oikeuden omistukset ostettu säveltäjiltä, sanoittajilta, jälleenmyyjiltä ja kaikilta muilta sävellyksen oikeuteen liittyviltä tahoilta. Olemme kumppanuussuhteessa suurimpien musiikin julkaisijoiden kanssa ympäri maailman, jotta kaikista em. oikeuksista pidetään tarkkaan huolta.

Haluamme kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitamme jotka ovat auttaneet levittämäänlaulun ilosanomaa ympäri maailman:

Jos olet oikeudenomistaja ja haluaisit saada luettelosi listattua Karaoke Versio sivustolle, työskentelemme mielellämme kanssasi ja maksamme karaoken käytöstä. Karaoke Versio haluaa tuoda hauskuutta ja iloa maailmaan ja olemme iloisia kumppanuudesta. Ota yhteyttä meihin kaikissa karaoken lisenssi-asioissa.

Haluamme toimia täysin rehellisesti ja avoimesti kaikissa tapauksissa. Ja jos yhtään epäilyttävää materiaalia sauttuisi olemaan sivustolla, otamme sen pois ja tutkimme asian perusteellisesti. Otathan tällaisissa tapauksissa ensin yhteyttä meihin, ennen kuin täytät DMCA valituksen ja saamme asian näin nopeasti kuntoon.

On kuitenkin hyvin tärkeää että omistaja oikeuden loukkaus on aito ja todellinen. Kaikki musiikkimme tuottaa ja lisensoi Tency Music. Video sisältö on tuotettu ja tuotetaan Recisiolle yksinomaan. Jos tästä huolimatta sinusta tuntuu että Karaoke Versio sivustolla on joku laiton tekele, silloin on kysymys erehdyksestä ja poistamme tällaisen tuotteen välittömästi. Alla ohjeet tällaisissa tapauksissa.

Lähetä valitus omistaja-oikeuden loukkauksesta

Jotta valitus voidaan tehdä oikein, lähetä seuraavat tiedot osoitteeseen legal@recisio.com tai kirjepostilla päämajaamme (osoite alla) :

 • Identification of the content being infringed (full URL address)
 • Rights you own or right owners you represent
 • Rights being infringed
 • Sufficient contact information so that we can contact you quickly
 • Statement that the complaining party has a good faith belief that use of the material in the manner complained of is not authorized by the copyright owner, its agent, or the law.
 • A statement that the information in the notification is accurate and, under penalty of perjury, that the complaining party is authorized to act on behalf of the owner of an exclusive right that is allegedly infringed.
 • A physical or electronic signature of a person authorized to act on behalf of the owner of an exclusive right that is allegedly infringed.
 • Päämaja

  Recisio
  74 rue des Arts
  59000 Lille
  France