It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Käyttöehdot

1. Johdanto

Tämän sivuston www.karaoke-versio.fi omistaa Recisio

Recisio S.A.S. au capital de 12 000 € - R.C.S.: Lille 515 253 128

74 rue des Arts - 59000 Lille - France

Mail: corporate@recisio.com

Päätoimittaja: Jean-Baptiste Defossez

Palveluntarjoaja: Recisio

Tällä sopimuksella, joka on laadittu "Recisio":n ja sinun välilläsi, ja joka perustuu 6.3.2014, sääntöihin jotka valvovat tätä sivustoa www.karaoke-versio.fi ja siihen liittyviä palveluja, jälkimmäinen tunnetaan nimellä “sivusto”, jonka pää-asiallinen liiketoiminta on karaoketaustanauhojen latauspalvelu. Tämä palvelu, sisältäen kaikki päivitykset, lisäehdot, ohjelmat, lisenssit ja kaikki Recisio:n säännöt ja käytännöt - muodostavat "sopimuksen" sinun ja Recisio:n välillä.

2. Ehtojen hyväksyntä

Käyttäessäsi tämän sivun palveluja ja/tai ostaessasi tuotteita kauttamme, hyväksyt Recisio:n, käyttäjäehdot, jotka ovat esillä sivustollamme. Jos et hyväksy ehtojamme, ole hyvä äläkä siinä tapauksessa käytä sivustoamme tai osta tuotteita meiltä. Käyttäjäehdot saattavat aika ajoin muuttua, joten on hyvä lukea ne uudestaan silloin tällöin. Jos ehtoja muutetaan ja silti käytät palveluitamme, hyväksyt näin tehdessäsi automaattisesti uudet ehdot. Tuotteiden ostopäivämäärä määrää kuitenkin, mitä ehtoja niiden käytön suhteen sovelletaan.

Jos käytät muita sivustoon liittyviä palveluja, niihin pätevät sivujen ylläpitodosta vastaavien tahojen säännöt.

Suositamme sivuston sääntöjen ja ehtojen printaamista ja säilyttämistä.

3. Tekijänoikeudet, tuotemerkit sekä muut omistusoikeudet

Tämän sivuston käyttö ei anna sinulle tai kenellekään toiselle muita oikeuksia, kuin mitä täällä esitetyissä säännöissä todetaan.

Kaikki tämän sivuston sisältö on tekijänoikeus-, tavaramerkki- sekä vallitsevien omaisuuslakien alaista. Sisältö on vain yksityistä käyttöä varten. Tekjiänoikeus-, tavaramerkki- tai muita omaisuusmerkintätietoja ei saa muuttaa. Tällä sivustolla esiintyvää sisältöä ei saa kopioida, muuttaa tai täältä ostettuja musiikkitaustoja uudelleentuottaa muuhun kuin yksityiseen käyttöön. HYVÄKSYT, ETTET ILMAN LUPAA; MUUTA, TUOTA, JAA, MYY, LEVITÄ, EDITOI TAI UUDELLEENTUOTA www.karaoke-versio.fi:lta OSTETTUJA TAUSTOJA, ILMAN KIRJALLISTA LUPAA Recisio:ta TAI NIIHIN OIKEUDET OMAAVILTA KOLMANSILTA OSAPUOLILTA. Kaikki em. liittyvä väärinkäyttö johtaa palvelun sulkeutumiseen ja mahdollisesti oikeuskäsittelyyn.

4. Käyttäjätilin luonti

Jotta voisit käyttää tämän sivuston palveluja, sinun on luotava henkilökohtainen tili, joko tilauksen tai maksutavan valitsemisen yhteydessä, jolloin sinulta pyydetään luomaan tunnus ja vahvistettu salasana.

Nämä tiedot ovat yksityisiä ja olet itse vastuussa jos annat jonkun toisen käyttää tiliäsi tiedoillasi. Käyttäjätietojen muuttaminen on kiellettyä.

Tiliä luodessa sinulta pyydetään myös joitakin lisätietoja (nimi, osoite ym.). Lupaudut antamaan oikeat tiedot ja muuttamaan niitä tarvittaessa.

5. Yksityisyydensuoja

Tuottaessaan palveluja, Recisio saattaa kerätä joitakin henkilökohtaisia tietoja sinusta

Hyväksyessäsi nämä säännöt, olet myös lukenut ja hyväksynyt Yksityisyydensuojan.

6. Hyvitys- ja palautuskäytännöt

Palautukset

Korvaamme kaikki rikkinäiset tuotteet. Olemme tehneet kaikkemme että ladattavat taustat olisivat virheettömiä ostohetkellä, mutta jos kuitenkin tuote saapuu virheellisenä, Recisio antaa uuden tilalle, kunhan tuote on palautettu ja sen viallisuus on todettu. Vialliset taustat korvataan ainoastaan samannimisillä. Palautusta annetaan vain niissä tapauksissa että tuote ei ole saapunut ostajalle, tämä siksi, että digitaalisten tuotteiden kopiointi on erittäin helppoa.

Palautusta ei myöskään anneta jos tili on lakkautettu tai jäädytetty, tai jos tuotteet ovat onnistuneen latauksen jälkeen hävinneet tai rikkoutuneet.

7. Maksusuostumus

Tuotteiden maksaminen.

Suostut maksamaan kaikki tämän sivuston kautta tilaamasi tuotteet ja Recisio saa veloittaa valitsemasi maksutavan mukaan luottokortiltasi sekä mahdolliset ylimääräiset kulut (sisältäen kaikki mahdolliset verot) jotka tilisi käytön yhteydessä saattavat syntyä. Olet velvoitettu antamaan Recisio:lle luotettavat ja oikeat luottokorttitiedot, tai oikeat tiedot jonkun toisen sivustolla esiintyvän maksutavan käyttöä varten, jotta kaikki kulut voidaan oikein veloittaa.

Tilauksen yhteydessä ennen maksutapahtuman vahvistamista voit vielä muuttaa tai peruuttaa tilauksesi.

Maksu tapahtuu internetin välityksellä hyväksyttyäsi maksutapahtuman, joko veloittamalla summa luottokortiltasi tai PayPalin kautta. On myös mahdollista pyytää sähköpostin välityksellä, että maksu suoritetaan pankkisiirtona. Pyydämme, että otat yhteyttä support@recisio.com.

Hintojen ja tuotteiden muutosta koskevat oikeudet.

Recisio:lla on oikeus muuttaa hintoja tai sivustolla esiintyviä tuotteiden saatavuutta koska tahansa.

Sähköiset allekirjoitukset ja sopimukset.Palvelujen käyttö mahdollistaa sopimusten tai ostosten suorittamisen elekronisesti. Olet tietoinen, että sivuston käytön yhteydessä sähköisesti hyväksyt palvelut ja ostokset ovat sinua kohtaan oikeudellisesti sitovia. Hyväksyntä ja vastuu sähköisten palvelujen suhteen, koskee kaikkia sivustolla suoritettavia maksutapahtumia, sekä myös peruutusilmoitukset, säännöt, sopimukset ja hakemukset.

8. Digitaalinen Toimitus (Lataaminen)

Tältä sivustolta on mahdollista ladata tiedostoja. Henkilökohtainen tunnus ja salasana mahdollistavat pääsyn latausalueelle. Latauslinkki on käytössä kunnes lataus on onnistuneesti suoritettu loppuun ja jää käyttöön vähintään 48 tunnin ajaksi, ensimmäisen onnistuneen latauksen jälkeen. Asiakkaat jotka eivät kykene lataamaan tuotteitaan tämän ajan sisällä, pitää ostaa tuotteet uudestaan, voimassaolevin hinnoin. Recisio suosittelee Windows XP tai uudempaa käyttöjärjestelmää, Internet Explorer 6+ tai Mozilla Firefoxia, jotta sivuston käytön ja latauksen suhteen ei tulisi ongelmia, emme voi tarjota apua tai teksistä tukea jos muita käyttöjärjestelmiä tai kolmansien osapuolten ohjelmia käytetään.

9. Käyttäjätilin peruminen

Recisio voi ilman eri ilmoitusta tai suostumusta lakkauttaa sellaisen tilin, jonka yleisiä sääntöjä ei ole kunnoitettu tai maksutoimintoja on väärinkäytetty tai jonka toiminta on ristiriidassa Recisio:n intressien kanssa.

Jos haluat itse lopettaa tilisi, lähetä pyyntö Asiakaspalveluun Karaoke Versio - Recisio 74 rue des Arts - 59000 Lille - France tai lähetä meili: support@recisio.com.

10. Muiden oikeuksien ja rajoitusten kuvaus

Tämän sivuston käyttö vain omalla vastuulla. Sisältö ja palvelut tuotetaan asiakkaalle "sellaisina kuin ne ovat" periaatteella. Recisio ei tarjoa minkäänlaista takuuta tuotteille. Recisio ei takaa että sivustolla esiintyvät tiedot ovat oikein, tai että tämä sivusto olisi käytettävissä tiettynä ajankohtana, tai mahdolliset virheet korjattaisiin.

Recisio:a ei voi pitää vastuussa nopeudesta millä sivulta päästään toiselle, tai millä sivut avautuvat, latausnopeudesta tai äänitysnopeudesta, ulkoisesta syystä johtuvasta hidastumisesta tai jos palveluihin ei pääse käsiksi.

Lisäksi Recisio:a ei voi pitää vastuullisena jos palveluiden käyttäjän teknisten välineiden suojaus ei ole riittävä, varsinkin koskien virussuojausta ja/tai hakkerointia joka on asiakkaan vastuulla.

Ohjelmien asentaminen, tai teknisten laitteiden hankkiminen, jotta palvelumme käyttäminen onnistusi, ei ole vastuullamme. Recisio:a ei missään tapauksessa voi pitää vastuullisena yhteensopivuusongelmien, ohjelmistojen, koneen asetusten ja käyttöjärjestelmän ongelmien takia.

11. Kolmansien Osapuolten Sivustot

Recisio ei valvo internetin sisältöä tämän sivuston ulkopuolella. Saatamme tarjota linkkejä eri sivustoille, mutta niiden sisältö ei ole meidän vastuullamme eikä kontrollissa. Linkki itsessään ei tarkoita, että suosittelisimme linkitettyä sivustoa. Saatamme tietoosi, että Recisio ei ole vastuussa kolmansien osapuoleten sivustoista, eikä niiden laadusta tai laillisuudesta, ja siksi kaikki em. perustuvat kanteet hylätään.

12. Sovellettava laki

Jos näiden sopimusten/käyttöehtojen suhteen tulee erimielisyyksiä tai riitatilanteita, ne selvitetään Ranskan lakien mukaan. Hyväksyt, että kaikki näiden sivujen käytön ja käyttäjäehtojen suhteen ilmaantuvat ristiriitaisuudet käsitellään Ranskan tuomioistuimissa.

13. Sivuston muokkaaminen

Recisio pidättää oikeuden muuttaa, muuntaa tai lopettaa kaiken tai osittaisen sisällön sivustollaan ilman eri ilmoitusta eikä ole vastuussa teille tai muulle taholle päätöksistään.

Viimeisin päivitys: 6.3.2014