Yhteenveto ajanjaksosta Lokakuu 07, 2019

Olemme lisänneet Layla, Christmas Bop ja On s'en remet jamais 44 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Scary Pockets, T. Rex, tai Zaz.

Yhteenveto ajanjaksosta Syyskuu 30, 2019

Olemme lisänneet VHS, Welcome to the Rock ja Zero to Hero 59 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Turbobier, Come From Away (musical), tai Herkules.

Yhteenveto ajanjaksosta Syyskuu 23, 2019

Olemme lisänneet Je voudrais déjà être roi, Shine On Harvest Moon ja Miss Americana & the Heartbreak Prince 48 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä The Lion King (2019 film), Vera Lynn, tai Taylor Swift.

Sävellajin muutos: pieniä päivityksiä järjestelmäämme, isoja muutoksia sinulle!

Sävellajin vaihto on parantunut! Karaoke Versio palvelu voi ylpeänä tiedottaa uudesta teknologiasta joka mahdollistaa sävellajin muutoksen jopa -4/+4 puolisävelaskelta. Uusi teknologia myös parantaa äänenlaatua ja vähentää prosessoinnista johtuvia ylimääräisiä häiriö ääniä!

Ja paras uutinen on.... että se on täysin ilmaista! Voit nyt muuttaa minkä tahansa Karaoke Versio palvelun laajan laululuettelon kappaleen sävellajia. Luettelossa on jopa 53,000 laulua!

Yhteenveto ajanjaksosta Syyskuu 16, 2019

Olemme lisänneet Juice (Breakbot Mix), Ein Bett Im Kornfeld (Version 2017) ja Emmylou 36 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Lizzo, Jürgen Drews, tai First Aid Kit.