Yhteenveto ajanjaksosta Heinäkuu 09, 2018

Olemme lisänneet I Got Away with You, Granted ja Vieille canaille (La même tribu 2) 41 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Luke Combs, Josh Groban, tai Eddy Mitchell.

Yhteenveto ajanjaksosta Heinäkuu 02, 2018

Olemme lisänneet Symphony, Be Careful ja Speed 32 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Josh Groban, Cardi B, tai Zazie.

Asiantuntija neuvoja muusikoilta

Ranskalainen novelisti Georges Courteline kirjoitti, "Varo neuvoja, mutta seuraa hyviä esimerkkejä." Haluaisimme lisätä, että jos hyvät esimerkit antavat hyviä neuvoja, silloin molempi parempi! Tässä muutama tapaus joissa muusikot ja laulajat ovat selvittäneet niitä ongelmia mitä musiikin tekijöillä usein ilmenee ja haluavat jakaa tietonsa meidän kanssamme.

Nämä esimerkit saattavat auttaa meitä musiikin teillä tallaajia.

Tutustu omaan "Tiedostoni" sivuun

Paljon tapahtumia ja muutoksia Tiedostoni sivulla. Tämä on paikka missä todennäköisesti vietät eniten aikaa palvelussamme. Joten käytetään muutama minuutti jotta opimme tuntemaan Tiedostoni sivua paremmin.

Yhteenveto ajanjaksosta Kesäkuu 25, 2018

Olemme lisänneet Lemon, Keeper of the Flame ja Hotel Key 27 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Rihanna, Miranda Lambert, tai Old Dominion.