Yhteenveto ajanjaksosta Elokuu 13, 2018

Olemme lisänneet Novacane, I'm Bad, I'm Nationwide ja All Day Long 27 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Frank Ocean, ZZ Top, tai Garth Brooks.

Yhteenveto ajanjaksosta Elokuu 06, 2018

Olemme lisänneet Where Do You Belong?, Too Young ja The Way We Were 38 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Mean Girls, Natalie Cole, tai Perry Como.

Yhteenveto ajanjaksosta Heinäkuu 30, 2018

Olemme lisänneet I'm Your Captain (Closer to Home), Da zero a cento ja Save Water, Drink Beer 44 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Grand Funk Railroad, Baby K, tai Chris Young.

Miten tulet paremmaksi muusikoksi loma aikana (ilman että harjoittelet!)

Rentoutuminen. Useimmille miestä tämä on SE asia mitä haemme lomalta. Saada rentoutua jokapäiväisestä työstä ja raatamisesta. Mutta jos laulaja tai muusikko yrittää rentoutua, se saattaa johtaa päinvastaiseen lopputulokseen. Harjoittelun lopettaminen voi hidastaa kehitystä. Ja vielä pahempaa; jotkut asiat joiden oppimiseen on käytetty paljon aikaa saattavat unohtua, jotkut opitut automaatiot voivat kärsiä... Esimerkiksi kitaristi, joka on työstänyt sointuvariaatioita ei voi vain laittaa kehitystään "palaan kohta" tilaan moneksi viikoksi.

Rumpalin on vaikea saada rumpujaan mahtumaan loma-auton kyytiin, mutta kun on aika lähteä liikkeelle, on täysin mahdollista jatkaa musiikki opintoja.

Jos ei pysty harjoittelemaan omalla soittimellaan, voi silti havainnoida ja tutkia musiikkia jotta pysyy vireessä myös loma aikana.

Tutustu kustomoitujen taustojen salaisuuksiin

Ellet ole ammattimuusikko joka on tottunut monimutkaisiin miksausohjelmiin, Karaoke Versio Kustomoitu Tausta saattaa näyttää vähän pelottavalta aluksi. Tämä ohjelma muistuttaa ammattimikseriä ja tällä sivulla voit tehdä kappaleisiin perusasetukset, jotka ovat myös löydettävissä ammattimiksaukseen tarkoitetuilla miksausohjelmissa.

Saamme usein tästä kyselyitä, joten käytetään hetki ja varmistetaan että tiedät kaiken tarvittavan aiheesta.