Yhteenveto ajanjaksosta Lokakuu 08, 2018

Olemme lisänneet Here I Go Again (Album Version), SOS ja Longtemps 31 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Whitesnake, Cher, tai Amir.

Yhteenveto ajanjaksosta Lokakuu 01, 2018

Olemme lisänneet Girl Can't Help It, Cordula Grün ja Manhattan 37 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Journey, Josh Colow, tai Ella Fitzgerald.

Kappaleen sävelkorkeuden vaihtaminen: mitä sinun tulee tietää

Ellei nimesi ole Axl Rose tai Mariah Carey ja laulun laulaminen mistä tahansa sävellajista on helppoa kuin heinänteko, sinun pitää todennäköisesti tehdä muutamia säätöjä kappaleiden sävellajeihin, jotta ne sopisivat omalle äänialallesi. Jotta saat kappaleet viritettyä omalle äänialallesi, voit vaihataa jokaisen kappaleen sävelkorjeutta Karaoke Versio palvelussa.

Yhteenveto ajanjaksosta Syyskuu 24, 2018

Olemme lisänneet Kickstart my Heart, Kisses of Fire ja Sunny 37 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Mötley Crüe, Mamma Mia! Here We Go Again, tai Ella Fitzgerald.

Paranna ääntäsi hetkessä

Laulajan on turha odottaa valon äkillistä syttymistä tai ihmettä mikä sekunnissa radikaalisti parantaa lauluääntä, (elämä ei ole kuin ostos TV:ssä shoppailua tai Harry Potter elokuva).

Mutta kiitos tiettyjen vinkkien, ja käyttäen vain sitä minkä luonto sinulle antoi, sekä tutustumalla antamaamme muutamaan temppuun on mahdollista parantaa ääntäsi nopeammin kuin luulitkaan.