Yhteenveto ajanjaksosta Joulukuu 10, 2018

Olemme lisänneet Unforgettable, White Christmas ja 4m2 50 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Michael Bublé, Lady Gaga, tai Johnny Hallyday.

Yhteenveto ajanjaksosta Joulukuu 03, 2018

Olemme lisänneet Sunflower, Don't Lie to Me ja Heal Me 34 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Post Malone, Barbra Streisand, tai A Star is Born.

Ohjeita muusikoille muusikoilta!

On olemassa Espanjalainen sananlasku joka menee suunnilleen "timanteilla on hintansa, mutta hyvällä neuvolla ei ole.” Annamme sinulle siksi seuraavat loistavat neuvot musiikin suurimmilta vaikuttajilta.

Yhteenveto ajanjaksosta Marraskuu 26, 2018

Olemme lisänneet Baby, Your Song ja Run 56 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Clean Bandit, Lady Gaga, tai Josh Groban.

800+ tapaa viettää hienoa loma-aikaa!

Tämä on meidän tapamme sanoa kiitos asiakkuudestasi, ja meidän tapamme levittää iloa ja rauhaa musiikin kautta. Tämä on meidän tapa tuoda sinut lähemmäksi perhettäsi ja ystäviäsi sekä juhlia sinun kanssasi!

Ennen kaikkea, tämä on meidän tapamme toivottaa hyvää Joulupyhää!

Meidän kaikkien Karaoke Versio puolesta, olkoon tämä juhla-aika täynnä naurua, rakkautta ja tietenkin ihania musiikin säveliä.