Yhteenveto ajanjaksosta Helmikuu 04, 2019

Olemme lisänneet Love Me Tender (Elvis '68 Comeback Special), Rock 'n Roll (I Gave You The Best Years Of My Life) ja Giant 38 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Elvis Presley, The Cats, tai Calvin Harris.

Ohjeita muusikoille muusikoilta! (osa 3)

"Joillain ihmisillä on opettamisen kyky, mutta harvoilla on siihen rohkeutta," on eräs sanonta. Tässä mielessä kaikki ne, jotka ovat alla olevassa artikkelissa jakaneet kokemuksiaan, ovat laittaneet käytäntöön mitä heidän vanhempansa heille opettivat. Eli he ovat tarpeeksi nöyriä ja tietävät, että hyvien vinkkien jakaminen vie koko alaa eteenpäin. Joten ota täysi hyöty irti uudesta vuodesta ja tee hyviä päätöksiä. Aloita seuraamalla näitä viisaita sanoja musiikin suurimmilta nimiltä!

Yhteenveto ajanjaksosta Tammikuu 28, 2019

Olemme lisänneet One Horse Town, Ma valse ja Blue Moon 58 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Blackberry Smoke, Zaz, tai Frank Sinatra.

Hyviä rutiineita menestykselliseen harjoitteluun

Te jotka improvisoitte harjoitellessanne, tämä viesti on teille! Olet laulaja/lauluntekijä, joka ei pidä systemaattista harjoittelua niin tärkeänä, vaan mielummin harjoittelet sen mukaan miltä kulloinkin tuntuu.

Ymmärrämme sinua, mutta sallithan meidän antaa eriävän mielipiteen. Harjoittelusessioiden improvisoinnissa on se ongelma, ettet koskaan opi tekemään perusasioita teknisesti oikein. Mutta kun ensin opit perusasiat, niin sinulla on hyvä pohja ennen kuin hyppäät improvoisoituihin harjoitussessioihin ja voit paremmin keskittyä itse musiikkiin. Sitten kun hallitset tämän, olet valmis päästämään irti koko luovuutesi ja potentiaalisi.

Yhteenveto ajanjaksosta Tammikuu 21, 2019

Olemme lisänneet Stronger Than Me, Vivre pour le meilleur ja Copycat 50 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Garth Brooks, Sylvie Vartan, tai Billie Eilish.