Yhteenveto ajanjaksosta Kesäkuu 10, 2019

Olemme lisänneet Pardonne, 2x ja C'est la vie 60 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Lara Fabian, Mathea, tai Zoë Straub.

10 artikkelia luettavaksi kesälomalla

Ystävät, kesä on täällä! Keämaisemat, joita katselemme tietokoneemme taustakuvina, ovat nyt todellisuutta. Olet laittanut aurinkorasvaa, et enää välitä laihduttamisesta ja kellukkeet ovat pumpattu täyteen ilmaa.

Mutta kaikken parasta, sinulla on vihdoin vapaa-aikaa: koko pitkän vuoden olet tehnyt töitä ja nyt sinulla on vihdoin aikaa itsellesi! Tämä hetki on täydellinen lukeaksesi Karaoke Versio artikkelit jotka jäivät aikaisemmin lukematta. Tästä syystä kasasimme pienen kokoelman luettavaksi auringon alla juuri sinulle!

Yhteenveto ajanjaksosta Kesäkuu 03, 2019

Olemme lisänneet La libertad, S.O.S. ja Be My Lover 53 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Álvaro Soler, Avicii, tai Alice Cooper.

Yhteenveto ajanjaksosta Toukokuu 27, 2019

Olemme lisänneet Just One Look, Rafale de vent ja Piece of Your Heart 53 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Shakin' Stevens, Florent Pagny, tai Meduza.

Yhteenveto ajanjaksosta Toukokuu 20, 2019

Olemme lisänneet Bananaphone, Tête en l'air ja Alien 54 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Raffi, Jacques Higelin, tai Lara Fabian.