Easy songs to edit lyrics

Etsitkö täydellistä lahjaideaa? Meidän uutuus, Karaoke Versio kustomoitava karaoke, valitse mikä tahansa meidän suosituista lauluista ja kustomoi se uuden kustomointi työkalun kanssa täydelliseksi ja muistettavaksi lahjaksi!
Karaoke Versioin kustomoitava karaoke saattaa olla se mitä etsit ja se on täydellinen kaikkiin tilaisuuksiin: synttäreille, polttareille, harjannostajaisiin, kastetilaisuuksiin, eläkeellepääsy juhlaan, eli mihin tahansa tilaisuuteen oikeastaan! Se on uniikki lahja rakkaallesi, kolleegallesi tai ystävälle.

Anna luovuutesi kukkia kun muutat laulun sanat sopiviksi henkilölle tai henkilöille ketä haluat muistaa tai kunnioittaa. Se on helppo tehdä ja mahdollisuudet ovat loputtomat. Ainoa vaikeus on valita oikea laulu jonka haluat kustomoida!
Jos sinulla on vaikeuksia valita laulu, suosittelemme valitsemaan laulun jonka kanssa on helppo työskennellä. Tässä muutama vinkki täydellisen laulun löytämiseen jonka voit kustomoida helposti ja nopeasti!

Yhteenveto ajanjaksosta Helmikuu 22, 2021

Olemme lisänneet I Can't Make You Love Me, Country Ass Shit ja The Ballad of Chasey Lain 60 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Josh Groban, Morgan Wallen, tai Bloodhound Gang.

Yhteenveto ajanjaksosta Helmikuu 15, 2021

Olemme lisänneet Tahroja Paperilla, Je vole ja New Kind of Beautiful 65 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Eppu Normaali, Michel Sardou, tai Lindsey Ray.

Yhteenveto ajanjaksosta Helmikuu 08, 2021

Olemme lisänneet Kaksi puuta, Ahora te puedes marchar (live) ja All I Want 58 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Juha Tapio, Luis Miguel, tai Emma Bale.

Yhteenveto ajanjaksosta Helmikuu 01, 2021

Olemme lisänneet Special Medley Live!, Too Much Heaven ja You Don't Bring Me Flowers (with the London Symphony Orchestra) 60 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä The Four Tops, Barry Gibb, tai Neil Diamond.

Kustomoitava laulu:
täydellinen lahja rakkaalle ystävälle!

Siitä lähtien kun annoit äidillesi lahjaksi makaroni kaulakorun, tai kun sinun FC Barcelonaa fanittava isäsi sai sinulta lahjaksi Real Madridin pelipaidan, sinun vanhampasi ovat olleet sitä mieltä, että sinun "täydelliset lahjasi" eivät ole ihan yltäneet heitä kohtaan tuntemasi rakkauden tasolle. Eiväthän he vieläkään ole lunastaneet lahjakorttia läheiseen pihiviravintolaan (ehkä unohdit, että heistä tuli kasvissyöjiä Nepalin reissun jälkeen).

Mitä jos kerrankin yllättäisit vanhempasi tai isovanhempasi personalisoidulla lahjalla? Mikä voisi olla parempaa kuin laulu joka on tehty ainoastaan heille ja jonka annat täynnä rakkautta syntymä- tai hääpäivälahjaksi?