It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Kauneimmat piano-laulumelodiat vuodelta 2021

Vuonna 1700, Bartolomeo Cristofori, joka oli yksinkertainen cembalon valmistaja, teki keksinnön, josta oli tuleva kaikkein kuuluisin instrumentti, hän keksi pianon. Tämä musiikin mullistava soitin oli alun perin yksinkertainen systeemi, jossa oli pieniä iskureita, joita ohjattiin alkukantaisella näppäimistöllä, ja jota Bartolomeo kutsui "gravecemblalo col piano e forte". Tänä vuonna 2021 tämän upean soittimen kehittyneimpien versioden melodiat soivat suuressa osassa nykymusiikkia.

Kauneimmat piano-laulut vuodelta 2021:
"Driver Licence" esittäjänä Olivia Rodrigo

On selkeästi olemassa ihmisiä joille voi tehdä laulun ajokortista. Sitten on tietysti olemassa ihmisiä, jotka ovat sitä mieltä, että ajokortti ei millään voi olla laulun aihe. Niinpä vuonna 2021, nuori näyttelijä laulaja löydettiin High School Musikaalista Disney+ kanavalla, laulamassa julkaisemaansa "Driver Licence" laulua. Siitä tuli maailman hitti ja se sai yli 120 miljoonaa katselukertaa YouTubessa vain yhdessä kuukaudessa. Se sai myös uuden ennätyksen päivästriimeissä Spotifyssä. Biisi on ikään kuin syyllinen musiikillinen nautinto.


Kauneimmat piano-laulu melodiat vuonna 2021:
All You're Dreaming Of” esittäjänä Liam Gallagher

Joko rakastat häntä tai vihaat häntä, mutta Liam Gallagher tulee aina olemaan, veljensä ohella vahva nykymusiikin sekä Brittipopin vaikuttaja bändinsä Oasisin kanssa. Kukapa meistä ei olisi jo kokeillut laulaa vanhaa ja hyvää "Wonderwall" biisiä? Vuoden 2020 lopulla tämä laulaja, jolla on hyvin tunnistettava ääni, julkaisi melankolisen piano balladin nimeltä "All You're Dreaming Of". Laulussa säveltäjänä toimi myös Simon Aldred (Cherry Ghost) ja julkaistun levyn tuotto menee kokonaisuudessaan lasten hyväntekeväisyysjärjestölle.

Kauneimmat piano-laulu melodiat vuonna 2021:
"Holy" esittäjänä Justin Bieber

Tämä Kanadalainen laulaja on aikuistunut ja hänestä on tullut yksi maailman menestyneimmistä muusikoista. 2021 on hänelle kypsyyden vuosi, uusimman julkaisunsa Justice muodossa, josta lohkaistu piano balladi single "Holy", on saanut yli 400 miljoonaa striimiä Spotifyssä. Lisäksi uusi single "Peaches", on myös iso maailmanlaajuinen hitti. Hänen kahdeksannella levyllään Justin Bieber juhlistaa 13:a artistivuottaan. Hänen seurassaan emme ehkä tunne itseämme nuoremmiksi...

Kauneimmat piano-laulu melodiat vuonna 2021:
"Champaign Problems" esittäjänä Taylor Swift

Joskus emme voi vastustaa lasillista? Alkoholin liikakäyttö on vaarallista terveydellemme. Tätä kaikkea, mutta paremmin kuin terveysvideoissa, Taylor Swift yrittää kertoa meille laulussaan "Champaign Problems", joka on lohkaistu hänen uudelta levyltään Evermore. Laulajalla on ollut riitoja levy-yhtiönsä kanssa ja siellä tapellaan hänen vanhempien julkaisujensa oikeuksista. Huhtikuun 9:nä hän julkaisi laulun Fearless, joka on uudelleen äänitys hänen toiselta levyltään.

Kauneimmat piano-laulu melodiat vuonna 2021:
The Power Of Prayer” esittäjänä Bruce Springsteen

Mies joka on syntynyt USA:ssa ja julkaisi uuden levyn vuonna 2021 nimeltään Letter To You. Tämä 71-vuotias vanha rokkari on luvannut vuoden olevan täynnä yllätyksiä, ja hän aloittaa mm. laululla "The Power of Prayer".

Kauneimmat piano-laulu melodiat vuonna 2021:
No Time To Die” esittäjänä Billie Eilish

On jo julkista tietoa, että vain 20 vanhana, Billie Eilishin suosio ylittää Tina Turnerin "Goldeneye", Madonnan, Adelen tai Sam Smithin, uudella soundtrackillaan 007 elokuvalle, jonka ensijulkaisu on lykätty vuoden lopuun pandemian takia. Eponyyminen laulu "No Time to Die" on tumma ja puhutteleva, niin kuin on itse artistikin.

Tykkäätkö näistä biiseistä? Jos olet piano balladien ystävä, Karaoke Version luettelossa on iso määrä lauluja sinulle. Sieltä löydät myös kaikki suosituimmat klassikot.


Jatka lukemista

Higher, Michael Bublé's last album, is already available on Karaoke Versio

Worthy heir to the jazz singers of the 1950s, Canadian artist Michael Bublé just released his new solo album Higher. A...

From « Don't Go Breaking My Heart » to « Cold Heart », Elton John still knows how to make us feel alive!

Iconoclastic artist, composer of timeless ballads and creator of hits that became classics, Sir Elton John has lived...

Cover songs for weddings? the answer is "yes"!

Soul, Rock, Pop, Movie score… Playing the right music at the right time is the magic formula to rock any wedding...


Ole ensimmäinen joka kommentoi tätä
Kirjaudu sisään antaakseesi vastauksen.