It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Musiikin yllättäviä kehollisia hyötyjä

Yleisesti sanotaan että musiikki on hyvää sielulle, mutta se voi myös auttaa sinua monilla yllättävillä tavoilla. Kuuntelu, sekä ennen kaikkea soittaminen vaikuttaa hyvin positiivisesti kehoon. Tässä monia syitä viettää päivä raittiissa ulkoilmassa ja harrastaa paljon laulamista vuonna 2015.

Laulaminen ryhmässä vaikuttaa sydämeen

Kööpenhaminen yliopistossa tehty tutkimus paljastaa että samassa kuorossa laulavat synkronisoivat automaattisesti sydämensä lyöntirytmin muiden kuorolaisten kanssa, joka luo yhteisen tunnelman niinkuin tapahtuu esim. myös Joogassa (joka myös vaatii hengityksen hallintaa). Lisäksi USA:ssa, Los Angelesista on tulossa uusi harrastus, jota kutsutaan Ääni Joogaksi.

Musikki auttaa unen saamisessa

Kansainvälinen lääkäreiden tutkimusryhmä sanoo että klassinen musiikki parantaa unen laatua. Se auttaa kuulemma myös nukahtamista, koska se rauhoittaa hermoja.

Laulaminen saa sinut näyttämään hyvälle

Ei mitään taikajuomia, vaan kyse on asennosta. Kun laulat, keho suoristuu ja keuhkot täyttyvät hapella joka saa sinut näyttämään itsevarmemmalta.

Musiikki vähentää stressiä

Ei varmaan tule yllätyksenä että musiikki vähentää stressiä. Laulamisella on kuulemma hieman samantyylinen vaikutus kuin hieronnalla.

Tämän lisäksi hidas ja pehmeä musiikki vaikuttaa aivojen yhdistelykykyyn ja voi tuoda henkilön lähemmäs meditatiivista tai hypnoottista tilaa.

Laulaminen avaa nenäonteloita ja hengitystiehyeitä, joten hengittäminen on sen jälkeen paljon helpompaa ja vointi kohenee!

Musiikki parantaa aivoja

Nopeatempoinen musiikki auttaa erilaisiin kilpailutilanteisiin valmistautumista, koska se vähentää stressitasoa ja sen on todistettu parantavan kehon vireystilaa.

Tämän lisäksi musiikin kuuntelu, samalla kun tekee keskittymistä vaativaa työtä voi parantaa suorituskykyä. Viimeaikaiset psykologiset tutkimukset sanovat myös että musiikki auttaa kognitiivissä kyvyissä, joita tarvitaan kun tehdään paljon ajattelua vaativaa työtä.


Jatka lukemista

Higher, Michael Bublé's last album, is already available on Karaoke Versio

Worthy heir to the jazz singers of the 1950s, Canadian artist Michael Bublé just released his new solo album Higher. A...

From « Don't Go Breaking My Heart » to « Cold Heart », Elton John still knows how to make us feel alive!

Iconoclastic artist, composer of timeless ballads and creator of hits that became classics, Sir Elton John has lived...

Cover songs for weddings? the answer is "yes"!

Soul, Rock, Pop, Movie score… Playing the right music at the right time is the magic formula to rock any wedding...


Ole ensimmäinen joka kommentoi tätä
Kirjaudu sisään antaakseesi vastauksen.