It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Joko otat kaiken irti Kustomoitu Tausta s tiedostoistasi?

Olemme tehneet hyvin selkeät ohjeet ja usein kysytyissä kysymyksissä on myös paljon oheita mitä kaikkea voi tehdä Kustomoitu Tausta s.

Mixaa ja Remixaa ilmaiseksi

Jos sinulla on Kustomoitu Tausta , voit muutella sitä ja miksata sen aina uudelleen täysin ilmaiseksi. Mene vain kohtaan Tiedostoni omalla tililläsi ja etsi Muuta linkki ostetun kappaleen oikeassa laidassa.

Etsi ja filtteröi

Vuosi, kieli, genre, sävellaji, laulaja, BPM sekä paljon muita etsintä kriteereitä. Etsi ja löydät juuri sen mitä haluat: Kaikki suosituimmat Kustomoituja Taustoja.

Laulu info

Tiesitkö että jokaisen laulusivun yläosasta näet temmon, alkuperäisen kappaleen sävellajin, loppuhäivytyksen (jos sellainen on kappaleessa) sekä laulun keston?

Panorointi

Kaikille jotka haluavat kuulla tietynlaisen soundin tai tietyn instrumentin, tämä toiminto mahdollistaa juuri omavalintaisen äänen panoroinnin oikealle, vasemalle tai keskelle.

Alkulasku ja klikki

Suurimmassa osassa lauluja on tämä toiminto, jolla voit säätää intro laskun pituutta sekä klikkiä, jotta voit seurata kappaleen tempoa mahdollisimman täydellisesti. Ellei juuri haluamassasi laulussa ole tätä aktivoituna, laita meille viesti asiasta ja koitamme totetuttaa toiveesi.

Eristä, muokkaa tai hiljennä raitoja

Hiljennä joku tietty kappaleen raita yhdellä klikkauksella. Jos esim. hiljennät kappaleen soolon, voit näin itse hyvin harjoitella sitä taustan kanssa.

Muuta sävellaji

Pidä mielessä että kappleen sävellajin muutos vaikuttaa kappaleen soundiin. Mutta sitä voi muuttaa +/-2 puolisvävelaskelta.

Kokeile ilmaiseksi! Meillä on hurja määrä {PART_1_3} lauluja joilla pääset kokeilemaan näitä toimintoja, ja muista että jos meillä ei ole haluamaasi kappaletta varastossa, voit aina ehdottaa laulua, tai äänestää tiettyä laulua tai aktivoida hälytys kun laulu tulee valikoimiimme. Jos kyseinen kappale on vaan olemassa Laulutaustana, voit hyvin pyytää sitä "Pyydä Kustomoitu Tausta " versiona sivun oikeassa ylälaidassa.

Löydät meidän uusimmat laulut viikottain blogistamme sekä meidän Facebook sivulta.


Jatka lukemista

Higher, Michael Bublé's last album, is already available on Karaoke Versio

Worthy heir to the jazz singers of the 1950s, Canadian artist Michael Bublé just released his new solo album Higher. A...

From « Don't Go Breaking My Heart » to « Cold Heart », Elton John still knows how to make us feel alive!

Iconoclastic artist, composer of timeless ballads and creator of hits that became classics, Sir Elton John has lived...

Cover songs for weddings? the answer is "yes"!

Soul, Rock, Pop, Movie score… Playing the right music at the right time is the magic formula to rock any wedding...


Ole ensimmäinen joka kommentoi tätä
Kirjaudu sisään antaakseesi vastauksen.