It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Älä lopeta harjoittelua loman aikana

Harjoita korvaasi kuuntelemalla aktiivisesti

Korvan harjoittaminen auttaa sinua ymmärtämään paremmin instrumenttiasi. Laulajia se auttaa pysymään vireessä ja muusikoita virittämään soittimensa ja ehkä improvisoimaan paremmin. Aktiivisessa kuuntelussa pyritään ymmärtämään paremmin mitä musiikissa tapahtuu. Tunnistetaan instrumentit, harmoniat, melodiat, rytmi ym. Kun olet oppinut tunnistamaan nämä kaikki osa-alueet, vie asia askel pidemälle ja koita imitoida kuulemaasi.

Eristä kappale

Koko kappaleen kartoittaminen aktiivisen kuuntelun avulla on hyvä asia, mutta kun keskityttyminen vaom tiettyyn instrumenttiin tai lauluun tuo mukanaan omat etunsa. Kustomoitu Tausta auttaa eristämään tiettyjä osia laulusta ja näin oma osuus kappaleessa selkenee ja kokonaiskuva musiikista paranee. Opi eristämään kappaleita Karaoke Versio avulla.

Inspiroidu ja tee muutoksia

Musiikin maailma on kuin osteri: tuhansia lauluja useissa eri kategorioissa antaa loputtomasti inspiraation lähdettä. Ei kannata hylätä myöskään musiikkigenreä mikä ei tunnu ihan omalta. Siihen keskittyminen voi avata paljon uusia mielenkiintoisia ovia. Jos nautit esim. rock musiikista, koita välillä kuunnella Jazzia! Laita kuulemasi ja inspiraatiosi käytäntöön ja yritä improvisoida kuulemasi pohjalta. Huomaat pian miten kehittävää tämä lähestymistapa on.

Miten harjoittelet kun olet tien päällä?


Jatka lukemista

Higher, Michael Bublé's last album, is already available on Karaoke Versio

Worthy heir to the jazz singers of the 1950s, Canadian artist Michael Bublé just released his new solo album Higher. A...

From « Don't Go Breaking My Heart » to « Cold Heart », Elton John still knows how to make us feel alive!

Iconoclastic artist, composer of timeless ballads and creator of hits that became classics, Sir Elton John has lived...

Cover songs for weddings? the answer is "yes"!

Soul, Rock, Pop, Movie score… Playing the right music at the right time is the magic formula to rock any wedding...


Ole ensimmäinen joka kommentoi tätä
Kirjaudu sisään antaakseesi vastauksen.