It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Meidän "takaisin kouluun" musiikkisanakirja

Koulut ovat alkaneet... rusketus alkaa häviämään ja hiekkarannat ovat enää vain muisto. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että nyt patterit on ladattu! Eli muistikirjat mukaan, reppu selkään ja menoksi!

Koska olet meille tärkeä ja ehkä jo ajatuksissa on seuraava loma, ajattelimme tehdä elämän sinulle vähän helpommaksi. Vaikkakin Karaoke Versio toiminta on hauskaa ja liittyy viihteeseen, instrumentin harjoittelu voi viedä paljon aikaa ja voimavaroja. Tästä syystä kokosimme sanakirjan johon kokosimme kaikki mahdolliset pienet ja vaikeat musiikkitermit.

BPM: Temponimitystä BPM (beats per minute) käytetään myös lääketieteessä sydämen lyöntitiheyden mittaamiseen. Musiikissa BPM tarkoittaa kappaleen pulssia. Jokaisella musiikkigenrellä on oma BPM, esimerkiksi Tangot ovat usein 50 BPM, house musiikki suunnilleen 125 jne.

CDG: Tämä on karaoke video formaatti jota suurin osa karaokeohjelmista käyttää. Esimerkiksi KaraFun käyttää sitä. Mutta, Karaoke Versio käyttää myös muita formaatteja kuten KFN, WMV AND MP4.

Klikki raita: Tämä voi olla parhain kumppanisi tai pahin painajainen. Tämä raita luo metronomin äänen. Sen avulla muusikot voivat seurata muusiikin tempoa, eli BPM:ää mistä yllä puhuttiin), sen avulla pysyt rytmissä. Ellet seuraa sitä, voit vain syyttää itseäsi. Huomionarvoista on myös, että metronilta ei jää koskaan yhtään lyöntiä väliin.

Kustomoitu Tausta: Tämä on Karaoke Versio:n salainen ase. Sinulla on tuhansia kappaleita ja raitoja käytettävissäsi: voit muutella balanssia (kuuluisa panorointi), mutettaa (vaimentaa ääni) joiltain instrumenteilta ja säilyttää jotkut toiset, kuunnella vain yhtä raitaa laulussa (symboli "S" joka tarkoittaa solo) sitten siirtyä seuraavalle raidalle, tehdä klikkiraidalle muutoksia… Sinä hallitset kappaletta täysin!

Esiasetus väline: Tässä on tehty muutamat säädöt sinulle valmiiksi. Karaoke Versio palvelussa löydät sen raitavalintojen alta (rummut, basso, kitara, laulu, jne.).

Panorointi: Tämän avulla kontrolloit stereokuvaa, eli onko ääni oikealla vai vasemalla. Kustomoitu Tausta, antaa sinulle mahdollisuuden panoroida mielesi mukaan.

Playback: Voit ajatella: tämä on huulten liikuttelua valmiiksi lauletun taustan mukaan. Tosiasiassa tässä on kyseessä musiikin toistaminen. Karokessa tehdään juuri näin; musiikkia, missä ei ole laulua mukana toistetaan ja laulaja laulaa sen päälle. Toinen esimerkki olisi, a kitara playback jossa taustassa on kaikki muut elementit paitsi kitara. Tällaisten raitojen mukaan kun soittaa oppii rytmiä ja kuinka soittaa oikein muiden mukana.


Jatka lukemista

Higher, Michael Bublé's last album, is already available on Karaoke Versio

Worthy heir to the jazz singers of the 1950s, Canadian artist Michael Bublé just released his new solo album Higher. A...

From « Don't Go Breaking My Heart » to « Cold Heart », Elton John still knows how to make us feel alive!

Iconoclastic artist, composer of timeless ballads and creator of hits that became classics, Sir Elton John has lived...

Cover songs for weddings? the answer is "yes"!

Soul, Rock, Pop, Movie score… Playing the right music at the right time is the magic formula to rock any wedding...


Ole ensimmäinen joka kommentoi tätä
Kirjaudu sisään antaakseesi vastauksen.