It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

7 lahjaa musikaaliselle äidille

Jokainen äiti ilahtuu huomiosta tai puhelinsoitosta äitienpäivänä, mutta musikaaliset äidit haluavat (ja he ansaitsevat) jotain erilaista. Musikaalinen äiti tarvitsee jotain missä on rytmiä, jonka tahdissa hän voi lyödä rytmiä jalallaan.

Jos et tiedä mitä musikaalista voisit antaa musikaaliselle äidillesi, sallitko meidän tehdä pari ehdotusta.

Oma äänite

Lahja, joka osuu suoraan sydämeen; kokoelma kapaleita jotka itse laulat ja olet itse äänittänyt, on hieno tapa sanoa kiitos. Eikä sinun tarvitse istua radion äärellä odottaen oikeaa kappaletta. Lataa kappaleet USB tikulle tai polta ne suoraan CD levylle on yksinkertaisin tapa aloittaa. Mutta jos oikeiden kappaleiden löytäminen tuottaa vaikeuksia, tässä on lista josta löydät hyviä vaihtoehtoja: 9 artistia jotka laulavat äidille.

Langattomet nappikuulokkeet

Langattomat nappikuulokkeet mahdollistavat musiikin nauttimisen melkein missä vaan. Malleja on niin paljon, että löydät varmasti äidillesi mielyttävät ja laadukkaat nappikuulokkeet.

Bluetooth kaiuttimet

Tämä on täydellinen lahja äideille, jotka ovat aina liikenteessä, mutta tykkäävät jakaa kuuntelemaansa musiikkia. Äänen laatu vaihtelee näissä kaiutin malleissa, joten tutustu kunnolla tuotteisiin ja tee testejä. Pieni oppitunti on myös paikallaan kun annat tämän lahjan äidillesi. Muuten hän saattaa kävellä ympäriinsä puhelin toisessa ja kaiutin toisessa kädessä kysyen - kuuletko minua?"

Karaoke ilta

Niille äideille jotka tykkäävät laulamisesta julkisesti, karaoke-ilta on parasta mitä voit antaa. Anna lahjaksi karaokeilta suositussa karaokebaarissa, missä hän voi laulaa yksityisessä huoneessa ystävien ja perheen kanssa. Tai anna hänelle: kuukauden tilaus online karaoke palveluumme, josta tulee iloinen tapahtuma koko perheelle... Tutustu karaoke videoihimme.

Konsertti

Tee äitienpäivästä ikimuistonen lahjoittamalla hänelle pari lippua suosikkilaulajan konserttiin. On muutenkin aika, että sinä alat kuuntelemaan Neil Diamondia ja Barry Manilowia.

Radio kuulutus

Jos äitisi yhä kuuntelee radiota, tilaa tai tee ilmoitus, joka luetaan äitisi suosikkikanavalla. Voit olla varma että tämä toimii hienosti! Etkö ole varma minkälaisen viestin valitsisit? Etsi luettelostamme ideoita.

Mikrofoni

Niille äideille jotka laulavat, tämä on loistava lahja joka rohkaisee toteuttamaan unelmia. Mikrofoneja löytyy erilaisia ja eri hintaluokissa (omat suositusmerkkimme ovat Sennheiser tai Shure) joten mikrofonin löytäminen joka sopii synttärilahjabudjettiin on aika helppoa... ja tämän ansiosta äitisi voi laulaa sinulle ihania tuutulauluja.

Kaikille maailman äideille toivotamme Hyvää Äitienpäivää kaikilta meiltä Karaoke Versio palvelusta.


Jatka lukemista

Higher, Michael Bublé's last album, is already available on Karaoke Versio

Worthy heir to the jazz singers of the 1950s, Canadian artist Michael Bublé just released his new solo album Higher. A...

From « Don't Go Breaking My Heart » to « Cold Heart », Elton John still knows how to make us feel alive!

Iconoclastic artist, composer of timeless ballads and creator of hits that became classics, Sir Elton John has lived...

Cover songs for weddings? the answer is "yes"!

Soul, Rock, Pop, Movie score… Playing the right music at the right time is the magic formula to rock any wedding...


Ole ensimmäinen joka kommentoi tätä
Kirjaudu sisään antaakseesi vastauksen.