It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

9 hauskaa faktaa kuuluisista artisteista

We know how hungry you are for music and the history behind it. That's why we did a bit of digging and found out the scoop on some of your favorite artists. You earn the title of Music Wiz if you already know more than three!

Kiss

Kiss sarjakuva, jossa Gene Simmons ja muut bändin jäsenet esiintyivät supersankareina julkaistiin vuonna 1977. Se julkaistiin osana Marvel Comics Super Specialia ja siinä oli monia muitakin kuuluisia artisteja (Beatles osa on myös olemassa), ihan ensimmäisessä kappaleessa oli itse asiassa painettu tekstiä kuuluisan nelikon verellä.

Snoop Dogg

Tiesitkö että voit käyttää Grammy voittajan Snoop Doggin ääntä ohjamaan GPS:ääsi? Usko huviksesi, ajomatkasi eivät ole sen jälkeen enää tylsiä.

David Bowie

David Bovie tunnettiin kokeilevasta ja progressiivisesta musiikista, mutta huomin kiinnitti myös hänen vaihtuvat tyylit sekä silmänsä, jotka olivat eri väriset. Hänen toiseen silmään tuli naarmu kun hän nuorena poikana tappeli eräästä työstä. Siitä syntyi vaikutelma, että silmät olivat eriväriset.

Daft Punk

Ranskalainen electro duo Daft Punk pitivät kypäriä päässään suojellakseen omaa anatomiaa. 90-luvun alusta, kun tämä yhtye nousi suosioon, heidän kypäränsä ovat muuttuneet yhä erikoisimmiksi ja myös hyvin kalliiksi. Ne saattavat maksaa jopa $65,000 parilta.

Frank Sinatra

Lääkärit luulivat että Frak Sinatra oli kuolleena syntynyt ja he siirsivät hänen kehonsa pöydälle odottamaan joulukuun 12, 1915 ja menivät kertomaan suru uutisen hänen äidilleen. Vasta kun hänen isoäitinsä herätti Pöyrtymisen Sulttaanin ämpärillisellä vettä, hän päästi ensimmäisen äänen kurkustaan. Täältä voit lukea aiheesta lisää.

Eminem

Vaikka hänen lauluissaan on paljon voimasanoja, tämä kansainvälinen tähti antoi kerran haastattelun, jossa hän sanoi ettei siedä kiroilua kotonaan.

Janis Joplin

Tunnettu suuresta persoonallisuudesta, juomisongelmasta ja erikoisesta äänestään, kerrottiin että kerran (kertoja on kuulemma useita) hän löi viskipullon rikki The Doors's laulajan Jim Morrisonin päähän ja tainutti tämän samalla.

Ed Sheeran

Hänen kuuluisuutensa johtuu varmaankin hänen lahjakkuudesta ja hyvistä biiseistä, mutta hän teki myös kovaa työtä päästäkseen huipulle. Vuonna 2009 hän muutti Lontooseen ja hänen kerrotaan tehneen sinä vuonna 300 konserttia kun hän samaa aikaan opiskeli kevyen musiikin konservatoriossa.


Jatka lukemista

Higher, Michael Bublé's last album, is already available on Karaoke Versio

Worthy heir to the jazz singers of the 1950s, Canadian artist Michael Bublé just released his new solo album Higher. A...

From « Don't Go Breaking My Heart » to « Cold Heart », Elton John still knows how to make us feel alive!

Iconoclastic artist, composer of timeless ballads and creator of hits that became classics, Sir Elton John has lived...

Cover songs for weddings? the answer is "yes"!

Soul, Rock, Pop, Movie score… Playing the right music at the right time is the magic formula to rock any wedding...


Ole ensimmäinen joka kommentoi tätä
Kirjaudu sisään antaakseesi vastauksen.