It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Miten tulet paremmaksi muusikoksi loma aikana (ilman että harjoittelet!)

Rentoutuminen. Useimmille miestä tämä on SE asia mitä haemme lomalta. Saada rentoutua jokapäiväisestä työstä ja raatamisesta. Mutta jos laulaja tai muusikko yrittää rentoutua, se saattaa johtaa päinvastaiseen lopputulokseen. Harjoittelun lopettaminen voi hidastaa kehitystä. Ja vielä pahempaa; jotkut asiat joiden oppimiseen on käytetty paljon aikaa saattavat unohtua, jotkut opitut automaatiot voivat kärsiä... Esimerkiksi kitaristi, joka on työstänyt sointuvariaatioita ei voi vain laittaa kehitystään "palaan kohta" tilaan moneksi viikoksi.

Rumpalin on vaikea saada rumpujaan mahtumaan loma-auton kyytiin, mutta kun on aika lähteä liikkeelle, on täysin mahdollista jatkaa musiikki opintoja.

Jos ei pysty harjoittelemaan omalla soittimellaan, voi silti havainnoida ja tutkia musiikkia jotta pysyy vireessä myös loma aikana.

Voi olla turhauttavaa kun pääse soittamaan omaa instrumenttiaan, mutta jos olet laulaja, voit silti harjoitella laulua ja kitaristit sekä basistit voivat koittaa ottaa mukaan lomalle kevyitä lomainstrumentteja, joilla pitää yllä tuntumaa soittimeen. Mutta olosuhteissa missä missä soitin ei ole saatavilla, on hyvin tärkeätä antaa silmien ja korvien työskennellä.

Kuuntele

Ota vähintään mukaan reissuun, USB tikku jossa on lempimusiikkiasi. Ei ole parempaa aikaa kuin lomalla koittaa analysoida: mikä tekee tästä laulusta niin hyvän? Onko se erittäin melodinen kertosäe? Voimakas ilmaisu? Tempo? Odottamaton bridge? Olet aina pitänyt tästä laulusta pystymättä sanoa miksi, mutta oletko koskaan ottanut aikaa ja analysoinut syytä miksi kappale on niin hyvä? Suosikkiartistin sovitukset pitää myös tutkia tarkkaan. Tästä syystä, osta hyvät korvakuulokkeet ja älä tyydy halpoihin nappikuulokkeisiin mitä jaetaan ilmaiseksi lentokoneessa. Hyvillä kuulokkeilla kuulet kaikki taajuudet ja kaikki äänityksen yksityiskohdat, sormitukset, äänet, hengitykset, ym. kuuluvat selvästi. Voit myös paremmin keskittyä kappaleen jaotuksiin ja looppeihin ja saada niistä parempi ymmärrys.

Lue ja tarkkaile

Lukeminen on erittäin tärkeää: aiheet saattavat olla musiikin teoria joka syventää musiikillista ymmärrystä tai jonkun artistin elämänkerta, josta voi saada vinkkejä sekä inspiraatiota, lukemiseen käytetty aika ei koskaan mene hukkaan. Tarkkaavaisuus on hyvin tärkeää muusikolle halu "työskennellä" vaikka olisitkin lomalla: jos käyt konsertissa, ole tarkkaavainen ja kuuntele pinimpiäkin yksityiskohtia. Muusikoiden asento lavalla, miten he käyttävät ja kontroloivat tilaa esiintyessään, tauot ja hiljaisuus, eri musiikkielementtien käyttäminen toisiin verrattuna... konsertissa voi oppia hyvin paljon. Se on myös loistava tilaisuus jakaa kokemuksia muiden muusikoiden kanssa tai mennä tapaamaan heitä ja saamaan hyviä ohjeita.

Yhteys

Lopuksi, muttei mitenkään vähäisempänä on hyvän internetyhteyden mukaan ottaminen musiikilliselle lomalle minne menet ilman instrumenttia. Hyvällä yhteydellä voit kerätä kasaan kaikki jo kerrotut elementit: legendaariset konserttivideot, artistien opetusvideot missä he opettavat soittamaan kappaleitaan, muut opetusvideot, mobiiliapit, varsinkin sellaiset, joissa on mukana sointukulkuja, skaaloja tai jopa musiikkitietokilpailuja.

Oletko laulaja?

Vaikka olisitkin onnekas laulaja joka vie instrumenttinsa mukaan minne ikinä meneekin, tämä ei vapauta sinua tekemästä hieman loma-ajan harjoituksia ... Harjoittele ääntäsi mahdollisimman plajon, mutta älä jätä myöskään väliin naapuribaarin karaokeiltaa.


Jatka lukemista

Higher, Michael Bublé's last album, is already available on Karaoke Versio

Worthy heir to the jazz singers of the 1950s, Canadian artist Michael Bublé just released his new solo album Higher. A...

From « Don't Go Breaking My Heart » to « Cold Heart », Elton John still knows how to make us feel alive!

Iconoclastic artist, composer of timeless ballads and creator of hits that became classics, Sir Elton John has lived...

Cover songs for weddings? the answer is "yes"!

Soul, Rock, Pop, Movie score… Playing the right music at the right time is the magic formula to rock any wedding...


Ole ensimmäinen joka kommentoi tätä
Kirjaudu sisään antaakseesi vastauksen.