It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

7 vinkkiä millä parannat lavaolemustasi

M.J:llä oli hanska ja upea jalkatyöskentely Elviksellä oli glitteri asu ja keinuva lantio. Mutta asu ja tanssi eivät ole tärkeimmät vaatimukset hyvälle lavaesiintyjälle. Musiikin suurimmpien nimien tiedetään miettivän tarkkaan lavaolemustaan ja jopa laskelmoivat jokaisen liikkeen.

Seuraavassa on seitsemän vinkkiä, jotka parantavat lavaolemusta, jotka ovat otettu maailman kuuluisimmilta esiintyjiltä.

Hajoittele ja valmistaudu

Beyoncéa ei turhaan tunneta Kunigatar B:nä ja alamme parhaimpana showihmisenä. On totta, että hänellä on liikkeet hallussa, pukeutuminen, hyvä valo ja tulishow, mutta hän on myös periksi antamaton työmyyrä joka ei koskaan tyydy toisiksi parhaimpaan. Sinun uusi mottosi: harjoitus tekee täydelliseksi! Kehittymien on tärkeää, mutta ilman vakavaa valmistautumista, saatat löytää itsesi ravaamasta lavalla edestakaisin.

Pukeudu tilanteen mukaan

70-luvun rock bändi Kiss on tullut tunnetuksi meikeistään ja asustestaan. Jopa Beatlesit koordinoivat esiintymisasunsa. Ulkonäkösi luo ilmettä ja tunnelmaa johon katsojat voivat samaistua.

Hymyile ja uhku itseluottamusta

Sinulla saattaa olla suuret skriinit esiintyessäsi tai sitten esiinnyt pienemmällä lavalla, mutta hymy kertoo yleisölle että sinulla on hauskaa. Hymyilemällä tulet itse heti rauhallisemmaksi ja sillä on sama vaikutus myös yleisöön. Mutta yleisö voi samoin myös tuntea pelon ja epävarmuuden. Vaikka et tuntisikaan oloasi 100% itsevarmaksi, seuraa vanhaa hyvää neuvoa "fake it till you make it - eli, teeskentele kunnes siitä tulee totta." Teet itsellesi ja katsojille suuren palveluksen!

Ole tietoinen omasta kehosta

Joskus emme ole tietoisia tietyistä tavoista ja liikkeistä mitä teemme. Työnnätkö kielesi ulos, suit paljon tukkaasi tiedostamatta, .....? Tällaiset tavat voivat hermostuttaa yleisöäsi. Jos mahdollista, kuvaa keikkasi tai pyydä hyvää ystävääsi tekemään muistiinpanoja kun esiinnyt. Tiedostamattomista liikkeistä tietoiseksi tuleminen on ensimmäinen askel niistä vapautumiseen.

Tutustu kuuluisuuksien tapoihin tehdä asiat

Jos et osaa päättää mitä mooveja sinun tulisi käyttää tai et osaa luoda omaa lavapersoonaa, ei kannata yrittää keksiä pyörää uudestaan. Mene jonkun tunnetun artistin sivuille! Katso hänen videoitaan ja ota sieltä oppia.
Tämä artisti on todennäköisesti tehnyt tunteja töitä ja maksanut paljon asiantuntijoille tullakseen pisteeseen missä hän on nyt. Käytä tätä hyväksesi ja ota sieltä muutama moovi jotka sopivat sinulle!

Liiku

On sanomattakin selvää, että älä jähmety paikallesi (paitsi jos tämä on tarkoituksellista). Vaihtamalla puolta kun olet lavalla osallistaa koko yleisön ja vapauttaa oman jännityneisyyden. Tämä kannattaa tosin suunnitella hyvin, ettei se näytä pelkästään hermostuneelta liikehdinnältä.

Osallista yleisösi

Silmä kontaktit, aallot, ilma-yläfemmat, ehkä jopa pyydät jonkun katsojista hetkeksi lavalle. Nämä ovat kaikki asioita mitä voit tehdä ja joilla pidät yleisön kiinnostuksen hereillä. Tämän lisäksi yleisösi tuntee olonsa erityiseksi! Älä aliarvioi suoran kontaktin voimaa!


Jatka lukemista

Higher, Michael Bublé's last album, is already available on Karaoke Versio

Worthy heir to the jazz singers of the 1950s, Canadian artist Michael Bublé just released his new solo album Higher. A...

From « Don't Go Breaking My Heart » to « Cold Heart », Elton John still knows how to make us feel alive!

Iconoclastic artist, composer of timeless ballads and creator of hits that became classics, Sir Elton John has lived...

Cover songs for weddings? the answer is "yes"!

Soul, Rock, Pop, Movie score… Playing the right music at the right time is the magic formula to rock any wedding...


Ole ensimmäinen joka kommentoi tätä
Kirjaudu sisään antaakseesi vastauksen.