It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

10 ryhmää joilla on ollut viha- rakkaus suhde

Syynä saattoi olla pettäminen, sattumien summa, sydänasiat, ego tai valta-asema, mutta oli syy mikä tahansa, näitä elementtejä on esiintynyt ja vaikuttanut monien hyvin suosittujen musikkiryhmien toimintaan ja potentiaaliin. Tässä muutama tarina jossa em. elementtejä esiintyi hyvin suosituissa bändeissä.

Simon & Garfunkel

On vaikea kuvitella, kun kuuntelee näitä kauniita vireisiä harmonisia lauluja tältä huippusuositulta duolta, että nämä henkilöt Paul Simon ja Art Garfunkel elivät kaikkea muuta kuin vireessä keskenään. Ongelmien alkusyy löytyy 60-luvun puolivälistä kun Paul Simon ei ollut varma miten yhteinen ura etenisi, päätti jatkaa soolouralla. Tämä päätös söi hitaasti miehien välit, mutta he eivät heti lopettaneet yhteistä keikkailua, koska albumi The Sound Of Silence menestyi niin hyvin.

Metallica

Kuuntelepa "Some Kind of Monster" laulua ja ymmärrät millainen henkinen epätasapaino ja paha veri oli vallalla tässä trash metallin kuningas yhtyeessä. Ryhmän yhteiselo onnistui täysin vieraannuttamaan jäsenet toisistaan. Dave Mustaine, alkuperäinen soolokitaristi ja Jason Newsted, basisti, saattavat hyvinkin olla velkaa monen vuoden terapiasessiot muille bändin jäsenille niiden monien riitojen johdosta joka lopulta johtivat heidän bändistä eroamiseen.

Guns N' Roses

He olivat yksi 80-luvun suurimmista bändeistä ja yksi aikansa merkittävimmistä hard-rock bändeistä. Mutta vokalisti Axl Rosen egomania loi suunnatonta epäsopua bändissä, varsinkin Izzy Stradlinin kanssa, mutta myös tasaisena ja rauhallisena tunnetun kitaristin Slashin kanssa. Vasta viime vuosina tilanne on rauhoittunut 2016 pidetyn kiertueen ansioista.

Blink-182

He tuottivat punk rock klassikoita ja tunnareita ystävyydestä kertovaan American Pie elokuvaan, mutta bändin sisällä ei oltu ystäviä ja siellä tunteet räiskyivät. Tom Delonge, amatööri kitaristi ja UFO fanaatikko, lähti ensimmäisen kerran vuonna 2005 kun bändi oli suosionsa huipulla. Päästäkseen eroon huonoista fiiliksistä edellisessä bändissä, hän liittyi nopeasti bändiin nimeltä Angels and Airwaves. Mutta hänen suhteensä Mark Hoppusiin, joka oli kyseisen bändin basisti, muuttui niin huonoksi, että hänet heitettiin bändistä ulos ilman mitään ilmoitusta vuonna 2015. Hänet korvasi Matt Skiba, Alkaline Triosta. Hoppus sanoi syyksi irtisanomiseen "hänen kiittämättömän ja itsekkään käytöksensä" ja Travis Barker, bändin rumpali, sanoi että Tom "ei halua edes tehdä levyjä, hän haluaa vaan tehdä keikkoja silloin tällöin kun hän on rahan tarpeessa."

Kings of Leon

Kiertue-elämän siveettömyys ja sen myötävaikutukset voivat vaikuttaa jopa kaikkein tasapainoisimpiin muusikoihin. Tapauksessa Kings of Leon, verisiteet eivät voineet estää pahaa verta bändin sisällä. Followill Brothers, Caleb, Nathan ja Jared, sekä heidän serkkunsa Matthew tiesivät jotain tästä asiasta. Ensiksi mainitut tappelivat kuin koirat tai kissat jakaen verbaalisia sekä joskus ihan oikeitakin iskuja. Nathan jopa mursi veljensä käden yhdessä studiotappelussa.

The Beach Boys

Vielä yksi perhetarina joka ei päättynyt onnellisesti: kolme Wilsonin veljestä - Brian, Carl ja Dennis yhdellä puolella ja Mike Love toisella puolella. Viimeksi mainittu ei tuntenut mitään sympatiaa Briania kohtaan, joka oli nero säveltäjä, mutta jolla oli depressio ja ongelmia henkisellä puolella. Love käytti heti tilaisuuden hyväkseen kun hän löysi keinon korostaa omaa artistista näkemystään. Hän ei ollut nimittäin löynyt rahoiksi yhtyeen aurinkoisilla alkuajan hiteillä. Välienselvittely johti oikeudenkäynteihin koskien kappaleiden oikeuksia ja krediittejä.

Rage Against the Machine

Rage Against the Machine ei laske leikkiä sitoumuksistaan. Basisti Tim Commerfordin huonoa käytöstä ja edesottamuksia ei hyväksytty ja bändin laulaja Zack de la Rocha päätti tehdä jotain asialle. Riita saavutti huippunsa MTVn Video Awards seremoniassa. Commerford joka oli eri mieltä tuomariston päätöksestä, että Limp Bizkitin "Break Stuff" oli paras musiikkivideo, "Sleep Now in the Fire" sijaan (jonka kuvaaminen tuotti jännitteitä New Yorkin pörssissä) kiipesi lavarakennelmiin eikä suostunut tulemaan alas ja show piti keskeyttää. Hänet pidätettiin ja vietiin vankilaan. Muutamia viikkoja myöhemmin bändi hajosi.

The Ramones

Joskus bändin jäsen jättää bändin henkilökemioiden takia ja joskus ihan muista syistä, nimittäin riidasta koskien naista. Ramonesin tapauksessa ... molemmat kohdat olivat mukana. Joey Ramone oli jo pitään sietänyt Johnnyn yltiö konservatiivisuutta, mutta heidän suhteensa sai vielä pahemman särön kun viimeksimainittu varasti laulajan tyttöystävän. "KKK Took My Baby Away" oli tämän varautuneen miehen murskaava vastaus.

Pink Floyd

Saattoi olla, että tällä englantilaisryhmällä oli hieman liikaa lahjakkuutta ... tai ehkä egoa. Bändin maailmanlaajuinen suosio, johtuen albumista The Dark Side of the Moon sekä The Wall, pitivät bändin kasassa, mutta David Gilmourin ja Roger Watersin huonot välit pahenivat pahenemistaan. Waters ei halunnut että muut säveltävät yhtyeessä. Rick Wright parka ei säästynyt kavereiden riitojen seuraksilta ja hän menetti varsinaisen jäsenyytensä ja hänestä tuli bändin osa-aikainen jäsen...

The Libertines

Englantilaisen rokin 2000-luvun uudelleen nousun johtohahmot Carl Barat sekä Pete Doherty: joista voisi veljellisesti sanoa rakastaa ei rakasta. Jatkuvat riidat, sovittelut, teatraaliset ylivedot, joiden pohjalla olivat erilaiset addiktiot. Kysessä oli hyvin vaikea ystävyyssuhde, joka löysi hajoamispisteensä kun Peten asunto oli kuulemma ryöstetty Carlin toimesta. Vuonna 2015 näytti tosin että sotakirves oli haudattu kun syntyi albumi Anthem For Doomed Youth mutta mitään ei ole tämän suhteen parantumisen suhteen kiveen hakattu.


Jatka lukemista

Higher, Michael Bublé's last album, is already available on Karaoke Versio

Worthy heir to the jazz singers of the 1950s, Canadian artist Michael Bublé just released his new solo album Higher. A...

From « Don't Go Breaking My Heart » to « Cold Heart », Elton John still knows how to make us feel alive!

Iconoclastic artist, composer of timeless ballads and creator of hits that became classics, Sir Elton John has lived...

Cover songs for weddings? the answer is "yes"!

Soul, Rock, Pop, Movie score… Playing the right music at the right time is the magic formula to rock any wedding...


Ole ensimmäinen joka kommentoi tätä
Kirjaudu sisään antaakseesi vastauksen.