Kuinka muutan laulun sävellajia?

Voit muuttaa laulun sävellajia klikkaamalla nappeja tai .
Voit kuunnella lopputulosta klikkaamalla "toisto" painiketta.
Jos olet tyytyväinen lopputulokseen, voit helposti lisätä sen ostoskoriisi ja jatkaa tilaustasi.
Laulu on ladattavissa valitsemassasi sävellajissa välittömästi maksettuasi.

Sävellajia voi nyt muuttaa rajattomasti, eli saat saman taustan kuudessa eri sävellajissa ilman lisäkustannuksia. Kaikki tämä on mahdollista oman henkilökohtaisen tilisi kautta. (Minun tiedostoni)

Huomaa kuitenkin että sävellajin muutos vaikuttaa äänen laatuun, erityisesti laulu-osuuksissa (lauletut versiot ja taustat taustalaulun kera).

Sävellajia voi muuttaa laskemalla niitä kaksi puolisävelaskelta tai nostamalla aina kahden puolisävelaskelen verran, tai mitä tahansa näiden välillä, jotta löydät parhaan sävellajin juuri itsellesi.
Tämä palvelu ei aiheuta mitään lisäkustannuksia.