It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Musiikillinen joulukalenteri

Jouluaika ja lomat ovat lähellä... ja koska olemme hyvä tonttuja, olemme valmistelleet musiikillisen adventtikalenterin, joka laittaa sinut oikeaan tunnelmaan. Ei 24 päivää suklaata tai leluja, sen sijaan pävittäinen annos musiikkihistorian yllätyksiä!

Kaikkien meidän Karaoke Versio palvelun puolesta, toivomme että loma-aikasi on täynnä yllätyksiä, ihmetystä, rauhaa, rakkautta ja tietenkin musiikkia!

Yhteenveto ajanjaksosta Marraskuu 11, 2019

Olemme lisänneet Haunted Heart, A Marshmallow World ja Motivation 56 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä The Addams Family (2019 film), Seth MacFarlane, tai Normani.

Yhteenveto ajanjaksosta Marraskuu 04, 2019

Olemme lisänneet I Feel It Coming, Bye Bye Blackbird ja Lady Marmalade (Voulez vous coucher avec moi?) 57 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Scary Pockets, Shirley Bassey, tai Hermes House Band.

Yllättäviä faktoja tunnetuista artisteista

Tiesitkö Blondien laulaja Debbie Harry, oli melkein sarjamurhaajan uhri? Tai että Elvis Presley oli lentänyt 1000 kilometriä lentokoneella vain saadakseen tietyn leivän? Tutustu kaikkein villeimpiin musiikkihistorian tarinoihin.

Yhteenveto ajanjaksosta Lokakuu 28, 2019

Olemme lisänneet What Gave Me Away, It's Only Christmas ja Christmas Rappin' 50 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Trisha Yearwood, Ronan Keating, tai Kurtis Blow.

Arkistot