It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Yhteenveto ajanjaksosta Toukokuu 19, 2014

Olemme lisänneet Rise Like a Phoenix, Canto de Ossanha ja Elle s'en va 45 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Conchita Wurst, Maria Creuza, tai Patrick Norman.

Yhteenveto ajanjaksosta Toukokuu 12, 2014

Olemme lisänneet Defying Gravity, Viva la vida (Live) ja Lettre à Hélène 41 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Idina Menzel, Michel Fugain, tai Dave.

Uutta: nyt voit muuttaa instrumentti taustojen sävellajia!

Lisäyksenä edelliseen päivitykseemme Kustomoituja Taustoja, meillä on uusi päivitys jonka avulla voit muuttaa sävellajia instrumentti taustoihin.

Jos sinun lempilaulusi on G#? Tee siitä A tai F pelkällä klikkauksella! Kätevää jos haluat soittaa ja laulaa samanaikaisesti (tai vain harjoitella kappaletta toisessa skaalassa).

Tämä päivitys on saatavilla kaikkiin jo ostamiisi kappaleisiin ja tietenkin kaikkiin mitä tulevaisuudessa ostat.

Pidä hauskaa!

Yhteenveto ajanjaksosta Toukokuu 05, 2014

Olemme lisänneet Lodi, Play It Again ja Calling All Hearts 20 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Smokie, Luke Bryan, tai DJ Cassidy.

Katselmus taaksepäin Euroviisuihin!

Joka toukokuu Eurovision laulukilpailut tarjoaa yllättäviä lauluja, hienoja asusteita ja upeita lavaesityksiä.

Mennään muutama askel taaksepäin ja tutustutaan lauluihin jotka kaikki muistavat Eruroviisujen 58 vuoden ajalta: Tämän laulun teki tunnetuksi Abba, joka voitti kilpailun vuonna 1974 ja siitä alkoi heidän maailmanvalloitus. Laulu oli ykköshitti monissa Euroopan maissa ja oli top 10:ssä myös USA:ssa Israililainen Pop laulaja Dana International, muistetaan yhä ensimmäisenä transseksuaalisena voittajana.. Tällä laululla, Céline Dion, joka siihen aikaan ei ollut yhtä kuuluisa kuin nyt, voitti kilpailun vuonna 1988 Sveitsissä. Tällä laululla, joka ei todellakaan ole tyypillinen Euroviisu, voitto tuli ensimmäisen kerran Suomeen. Viime vuoden voittaja, Only Teardrops nousi nopeasti suureen suosioon kotimaassaan Tanskassa. Tämä Ruotsalainen laulu voitti kisan vuonna 2012 saaden kaikkiaan 372 pistettä, joka on toisiksi korkein pistemäärä koko kisassa ikinä. Tämä balladi, joka toi toistaiseksi ainoan voiton Ranskaan, saavutti suuren suosion Ranskassa, Englannissa, Saksassa, Espanjassa ja Portugalissa. White and Black Blues on Ranskalaisen Serge Gainsbourgin toinen sävellys kilpailuun ja sillä Ranska sijoittui toiseksi vuonna 1990. Luxembourgin edustaja vuonna 1965, jonka myös sävelsi Serge Gainsbourg Tämä laulu käännettiin jopa 18 eri kielelle; Arabiaksi, Venäjäksi, Ruotsiksi sekä mm. Japaniksi.

Yhteenveto ajanjaksosta Huhtikuu 28, 2014

Olemme lisänneet Better Life, To The End ja Crybaby 40 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä 3 Doors Down, My Chemical Romance, tai Mariah Carey.

Arkistot