It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Laulatko oikeassa asennossa?

Kun laulat, kehosi on sinun paras kaveri! Yksinkertainen ilmavirta, oikein toteutettuna voi muuttua loistavaksi laulusuoritukseksi.

Auttaaksesi sinua hallitsemaan yhden vaikeimmista instrumenteista (sinun oma kehosi) tiimimme on valmistellut lyhyen artikkelin jonka avulla löydät oikean ja luonnollisen lauluasennon (kutstutaan myös nimellä "postura nobile"). Sen avulla käytät rintakehääsi edesauttamaan keuhkojesi työskentelyä laulaessa.

On aika aloittaa harjoittelu Karaoke Versio kanssa!

Yhteenveto ajanjaksosta Helmikuu 16, 2015

Olemme lisänneet Lost Stars, Marooned ja Any Colour You Like 34 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Keira Knightley, Pink Floyd, tai Nouela.

Yhteenveto ajanjaksosta Helmikuu 09, 2015

Olemme lisänneet Don't Let Me Be Misunderstood, The Happiest Days of Our Lives ja Make It Rain (from Sons of Anarchy) 26 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Nina Simone, Pink Floyd, tai Ed Sheeran.

Yhteenveto ajanjaksosta Helmikuu 02, 2015

Olemme lisänneet Ain't No Sunshine, Little Toy Guns ja Voodoo Child (Slight Return) 40 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Rockmelons, Carrie Underwood, tai Jimi Hendrix.

Yhteenveto ajanjaksosta Tammikuu 26, 2015

Olemme lisänneet House of the Rising Sun, Nothing Is Over ja Heard It on the X 36 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Five Finger Death Punch, Sunrise Avenue, tai ZZ Top.

Osta 2 laulua... saat kolmannen ilmaiseksi!

Helmikuussa juhlitaan sielunkumppanin kanssa laulamalla duettoja.

Monet duettolaulut, joita elämänkumppanit ovat esittäneet, ovat vaikuttaneet syvästi ihmisiin. Tässä muutamia: Sonny ja Cher, Frank ja Nancy Sinatra, John Travolta ja Olivia Newton-John tai Johnny Cash ja June Carter joiden rakkaus on ilmennyt ja vaikuttanut heidän esityksissään.

Tästä syystä, Karaoke Versio tarjoaa "3 for 2" : osta kaksi laulua ja saat kolmannen ilmaiseksi, käyttämällä kuponkikoodia 3FOR2. Tämä tarjous on voimassa koko helmikuun kaikilla sivustoillamme!

On aika laulaa yksin tai yhdessä Karaoke Versio kanssa !

Arkistot