It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Yhteenveto ajanjaksosta Tammikuu 19, 2015

Olemme lisänneet Controvento, Will Ye Go Oh Lassie Go ja Walk Along 42 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Arisa, Derek Ryan, tai Trijntje Oosterhuis.

Yhteenveto ajanjaksosta Tammikuu 12, 2015

Olemme lisänneet No Ordinary Love, Una storia importante ja Merci Chérie 33 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä You+Me, Aylin Prandi, tai Helene Fischer.

Hyvää uuttavuotta toivottaa Karaoke Versio palvelu

Kun nyt siirrymme vuoteen 2015, haluamme kiittää sinua viime vuodesta.

Viime vuosi oli hyvä vuosi, koska lisäsimme yli 2,500 laulua Karaoke Versio palveluun, jossa tällä hetkellä on yli 42,500 korkealaatuista instrumentaaliraitaa. Kiitos myös kaikista lauluvinkeistä ja toivomuksista, olemme asettaneet tavoitteeksemme saavuttaa 45,000 laulun rajan tänä vuonna!

Toivotamme uuden vuoden mukana tietenkin sinulle hyvää terveyttä, mutta sen lisäksi olemme olemme tehneet listan jossa näet 10 todistettua kohtaa musiikin hyvistä vaikutuksista (erityisesti laulamisen vaikutus) terveyteen. Joten on aika tarttua taas mikrofoniin tai soittimeen ja aloittaa uusi vuosi laulamisen merkeissä jotta pääset taas käyntiin loma-ajan ja juhlimisen jälkeen.

We wish you a lot of music!

Yhteenveto ajanjaksosta Tammikuu 05, 2015

Olemme lisänneet On s'accroche, Only Love ja Boys Will Be Boys 30 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Johnny Hallyday, The Ting Tings, tai Backstreet Boys.

Musiikin yllättäviä kehollisia hyötyjä

Yleisesti sanotaan että musiikki on hyvää sielulle, mutta se voi myös auttaa sinua monilla yllättävillä tavoilla. Kuuntelu, sekä ennen kaikkea soittaminen vaikuttaa hyvin positiivisesti kehoon. Tässä monia syitä viettää päivä raittiissa ulkoilmassa ja harrastaa paljon laulamista vuonna 2015.

Arkistot