It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Yhteenveto ajanjaksosta Helmikuu 18, 2019

Olemme lisänneet Water of Love, Am Rosenmontag bin ich geboren ja Oh! Ma-Ma! (The Butcher Boy) 61 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Dire Straits, Margit Sponheimer, tai The Andrews Sisters.

Yhteenveto ajanjaksosta Helmikuu 11, 2019

Olemme lisänneet We Are One, (Underneath the) Lovely London Sky ja Roi 48 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Leijonakuningas 2 – Jylhäkallion ylpeys, Maija Poppasen paluu, tai Bilal Hassani.

Yhteenveto ajanjaksosta Helmikuu 04, 2019

Olemme lisänneet POP / STARS, Take Me to the Pilot ja Well, Did You Evah? 39 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä K/DA, Elton John, tai Robbie Williams.

Ohjeita muusikoille muusikoilta! (osa 3)

"Joillain ihmisillä on opettamisen kyky, mutta harvoilla on siihen rohkeutta," on eräs sanonta. Tässä mielessä kaikki ne, jotka ovat alla olevassa artikkelissa jakaneet kokemuksiaan, ovat laittaneet käytäntöön mitä heidän vanhempansa heille opettivat. Eli he ovat tarpeeksi nöyriä ja tietävät, että hyvien vinkkien jakaminen vie koko alaa eteenpäin. Joten ota täysi hyöty irti uudesta vuodesta ja tee hyviä päätöksiä. Aloita seuraamalla näitä viisaita sanoja musiikin suurimmilta nimiltä!

Yhteenveto ajanjaksosta Tammikuu 28, 2019

Olemme lisänneet One Horse Town, Du hast es doch schon fast geschafft ja Devant le garage 58 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Blackberry Smoke, KLUBBB3, tai Les Parapluies de Cherbourg.

Hyviä rutiineita menestykselliseen harjoitteluun

Te jotka improvisoitte harjoitellessanne, tämä viesti on teille! Olet laulaja/lauluntekijä, joka ei pidä systemaattista harjoittelua niin tärkeänä, vaan mielummin harjoittelet sen mukaan miltä kulloinkin tuntuu.

Ymmärrämme sinua, mutta sallithan meidän antaa eriävän mielipiteen. Harjoittelusessioiden improvisoinnissa on se ongelma, ettet koskaan opi tekemään perusasioita teknisesti oikein. Mutta kun ensin opit perusasiat, niin sinulla on hyvä pohja ennen kuin hyppäät improvoisoituihin harjoitussessioihin ja voit paremmin keskittyä itse musiikkiin. Sitten kun hallitset tämän, olet valmis päästämään irti koko luovuutesi ja potentiaalisi.

Arkistot