It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Yhteenveto ajanjaksosta Elokuu 20, 2018

Olemme lisänneet Chez nous (Plan d'aou, Air bel), Turn Off the Lights ja La tendresse 33 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Patrick Fiori, Teddy Pendergrass, tai Kids United.

Yhteenveto ajanjaksosta Elokuu 13, 2018

Olemme lisänneet Desperate Man, Somewhere Between I Love You and I'm Leavin' ja Brandy 27 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Eric Church, Cody Jinks, tai The O'Jays.

Yhteenveto ajanjaksosta Elokuu 06, 2018

Olemme lisänneet Altijd wel iemand, Calypso ja A Little More Summertime 38 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Is Ook Schitterend, Luis Fonsi, tai Jason Aldean.

Yhteenveto ajanjaksosta Heinäkuu 30, 2018

Olemme lisänneet Sign Your Name, Dinero ja Let Me Love You Tonight 44 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Corneille, Jennifer Lopez, tai Pure Prairie League.

Miten tulet paremmaksi muusikoksi loma aikana (ilman että harjoittelet!)

Rentoutuminen. Useimmille miestä tämä on SE asia mitä haemme lomalta. Saada rentoutua jokapäiväisestä työstä ja raatamisesta. Mutta jos laulaja tai muusikko yrittää rentoutua, se saattaa johtaa päinvastaiseen lopputulokseen. Harjoittelun lopettaminen voi hidastaa kehitystä. Ja vielä pahempaa; jotkut asiat joiden oppimiseen on käytetty paljon aikaa saattavat unohtua, jotkut opitut automaatiot voivat kärsiä... Esimerkiksi kitaristi, joka on työstänyt sointuvariaatioita ei voi vain laittaa kehitystään "palaan kohta" tilaan moneksi viikoksi.

Rumpalin on vaikea saada rumpujaan mahtumaan loma-auton kyytiin, mutta kun on aika lähteä liikkeelle, on täysin mahdollista jatkaa musiikki opintoja.

Jos ei pysty harjoittelemaan omalla soittimellaan, voi silti havainnoida ja tutkia musiikkia jotta pysyy vireessä myös loma aikana.

Tutustu kustomoitujen taustojen salaisuuksiin

Ellet ole ammattimuusikko joka on tottunut monimutkaisiin miksausohjelmiin, Karaoke Versio Kustomoitu Tausta saattaa näyttää vähän pelottavalta aluksi. Tämä ohjelma muistuttaa ammattimikseriä ja tällä sivulla voit tehdä kappaleisiin perusasetukset, jotka ovat myös löydettävissä ammattimiksaukseen tarkoitetuilla miksausohjelmissa.

Saamme usein tästä kyselyitä, joten käytetään hetki ja varmistetaan että tiedät kaiken tarvittavan aiheesta.

Arkistot