It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Yhteenveto ajanjaksosta Heinäkuu 18, 2016

Olemme lisänneet Dark Necessities, Land of 1000 Dances ja Kiss 30 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Red Hot Chili Peppers, Tina Turner, tai Glee.

Yhteenveto ajanjaksosta Heinäkuu 11, 2016

Olemme lisänneet Treat You Better, Stand in the Light ja Are We Awake 28 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Shawn Mendes, Jordan Smith, tai Tal.

Yhteenveto ajanjaksosta Heinäkuu 04, 2016

Olemme lisänneet Au cœur de moi, Oft gefragt ja Loin d'ici 26 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Amir, AnnenMayKantereit, tai Zoë Straub.

Älä lopeta harjoittelua loman aikana

Lomalla tavalliset rutiinit unohtuvat helposti ja saatat jättää musiikin harjoittelemisen ja siihen keskittymisen kokonaan pois. Instrumentin kantaminen mukana ei ehkä sovi kuvioihin ja lauluharjoitukset eivät mielyttäisi ympäristöä.

Mikä siis avuksi jotta voit käyttää myös loma-ajan hyödyksi ja kehittyä musiikillisesti?

Annamme sinulle muutaman kuunteluharjoituksen jotka saattavat auttaa sinua kehittymään musiikillisesti.

Näiden vinkkien avulla kehität musiikillisuuttasi

Kun opettelemme jotain laulua tai instrumenttia, joku olennainen osa saattaa jäädä huomaamatta. Mutta musiikki koostuu nimenomaan pienistä osista ja yksityiskohdista. Tässä lista yksityiskohdista mihin kannattaa kiinittää huomiota.

Yhteenveto ajanjaksosta Kesäkuu 27, 2016

Olemme lisänneet Never Gonna Give You Up, Again ja Durch die schweren Zeiten 32 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Postmodern Jukebox, Alice in Chains, tai Udo Lindenberg.

Arkistot