It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Yhteenveto ajanjaksosta Syyskuu 17, 2018

Olemme lisänneet Thank You (acoustic live), Je veux y croire ja Verover mij 32 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Chris Cornell, Kaksin karkuteillä, tai Niels Destadsbader.

Yhteenveto ajanjaksosta Syyskuu 10, 2018

Olemme lisänneet Stop!, I've Been Waiting For You ja Lost Without You 40 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Joe Bonamassa, Mamma Mia! Here We Go Again, tai Freya Ridings.

Yhteenveto ajanjaksosta Syyskuu 03, 2018

Olemme lisänneet Fell in Love with a Girl, Wir 2 immer 1 ja Stay 34 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä The White Stripes, Vanessa Mai, tai Post Malone.

Musiikki, Pandoran muistilipas

Toisin kun tavallisesti uskotaan, aikamatkaamista on jo tehty. Ajattele asiaa näin: kuulet vanhan tarinan, se herättää sydämesi ja muistot virtaavat takaisin. Jos se liittyy johonkin tiettyyn tapahtumaan, olkoon se iloinen tai surullinen, hetki palautuu elävänä mieleen... kasvot, paikat, äänet ja voimme muistaa jopa tietyt hajut.

Miten siis yksinkertainen melodia voi olla niin voimakas impulssi, että se lähettää meidät aikakoneen lailla takaisin menneisyyteen ja antaa lyhyen, mutta hyvin todentuntuisen takauman?

Yhteenveto ajanjaksosta Elokuu 27, 2018

Olemme lisänneet Positive Thinking, Paper in Fire ja Snowblind 52 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Morecambe and Wise, John Mellencamp, tai Black Sabbath.

7 vinkkiä millä parannat lavaolemustasi

M.J:llä oli hanska ja upea jalkatyöskentely Elviksellä oli glitteri asu ja keinuva lantio. Mutta asu ja tanssi eivät ole tärkeimmät vaatimukset hyvälle lavaesiintyjälle. Musiikin suurimmpien nimien tiedetään miettivän tarkkaan lavaolemustaan ja jopa laskelmoivat jokaisen liikkeen.

Seuraavassa on seitsemän vinkkiä, jotka parantavat lavaolemusta, jotka ovat otettu maailman kuuluisimmilta esiintyjiltä.

Arkistot