It looks like you are browsing from United States. Please select your region for the best experience.
No thank you

Yhteenveto ajanjaksosta Maaliskuu 18, 2019

Olemme lisänneet When Somebody Loves You Back, Showdown ja Trip a Little Light Fantastic (Reprise) 60 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Teddy Pendergrass, Electric Light Orchestra, tai Maija Poppasen paluu.

Yhteenveto ajanjaksosta Maaliskuu 11, 2019

Olemme lisänneet Happier (Stripped), Está rico ja Night Boat to Cairo 49 laulukokoelmaamme Karaoke laulu tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Instrumentaaliversio tunnetuksi tekemä Marshmello, Marc Anthony, tai Madness.

Yhteenveto ajanjaksosta Maaliskuu 04, 2019

Olemme lisänneet Love Is In The Air, Allez leur dire ja Have I Told You Lately That I Love You 42 laulukokoelmaamme Instrumentaaliversio tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Taustaraitoja tunnetuksi tekemä Jeff Cascaro, Silvàn Areg, tai The Andrews Sisters.

Miksi sinun kannattaa kiinnittää huomiota improvisaatio harjoitussessioihin

Aikaisemmassa artikkelissa, puhuimme hyvistä tavoista ja toistoista, joista on laulajalle ja muusikolle hyötyä harjoitellessa. Totesimme, että on tärkeää harjoitella säännöllisesti, jolloin emme lykkää harjoituksia tuonnemmaksi. Improvisoidut harjoitussessiot ovat seuraava askel, tehdessäsi suunnitelmallista työtä musiikin teknisellä ja teoreettisella puolella. Kunhan olet päässyt nauttimaan ensimmäisten harjoitusten tuottamista hedelmistä, voit päästää luovuutesi valloilleen enemmän vapaamuotoisempien harjotteiden kanssa. Lue lisää, niin kerromme mistä oikein on kysymys.

Yhteenveto ajanjaksosta Helmikuu 25, 2019

Olemme lisänneet Carmina Burana: O Fortuna, The Joke ja Hit Sale 50 laulukokoelmaamme Taustaraitoja tällä viikolla Karaoke Versio palveluun. Tutustu Karaoke laulu tunnetuksi tekemä Carl Orff, Brandi Carlile, tai Therapie Taxi.

Arkistot